Τελευταίο «αντίο» στον Γ. Βελέντζα

SHOWBIZΤελευταίο «αντίο» στον Γ. ΒελέντζαΠέμπτη, Ιούλιος 23, 2015 - 17:27

Μπορεί εκείνος να έδωσε τα φώτα του σε πολλούς νέους συναδέλφους του συμμετέχοντας ως και το 2011 σε θεατρικές παραγωγές και σειρές στην τηλεόραση, στο τελευταίο «αντίο» όμως οι περισσότεροι τον ξέχασαν.

Συνοδεία ελάχιστων συγγενών, φίλων και συναδέλφων, οδηγήθηκε χθες στην τελευταία κατοικία του (στο νεκροταφείο Ζωγράφου) ο «πόλισμαν» του ελληνικού σινεμά Γιώργος Βελέντζας.

Πικραμένος, ο μονάκριβος γιος του Θάνος Βελέντζας δεν έκρυψε τη θλίψη

του όχι μόνο για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα, αλλά και γιατί εκείνος επιθυμούσε να έχει στο στερνό «αντίο» αρκετούς από τους συναδέλφους του, με τους οποίους είχε συνεργαστεί.

Λίγο μετά την εξόδιο ακολουθία ο Θάνος Βελέντζας μιλώντας στην «Espresso» απέδωσε την πραγματικά λυπηρή απουσία τους στη μεγάλη ζέστη της ημέρας και στην εποχή μας, που είναι γεμάτη προβλήματα για πολύ κόσμο.

Πάντως το «παρών» έδωσαν η πρώην γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας που εκφώνησε και τον επικήδειο τονίζοντας τη μεγάλη εργατικότητα του εκλιπόντα, ο Κώστας Πρέκας (είχε συνεργαστεί με τον Βελέντζα στην ταινία «Η Μεσόγειος φλέγεται»), η Αννα Φόνσου, ο πρόεδρος των συνταξιούχων ηθοποιών Ελπιδοφόρος Γκότσης, η Καίτη Ιμπροχώρη, ο Πάντης Κούσης και ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, ανιψιός του αείμνηστου καλλιτέχνη.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ
ΦΩΤΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα