Υπόκλιση στον θρύλο

ΑΘΛΗΤΙΚΑΥπόκλιση στον θρύλοΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 25, 2015 - 17:06

Στους ρυθμούς του 2ου Διεθνούς Τουρνουά «Nick Galis Cup», η αυλαία του οποίου θα ανοίξει σήμερα και θα πέσει την Κυριακή, κινούνται στη Θεσσαλονίκη.

Τόσο οι εκπρόσωποι του Αρη, όσο και αυτοί των Λοκομοτίβ Κουμπάν, Καρσίγιακα, Ολίμπια Λιουμπλιάνα, που θα συμμετάσχουν στον τουρνουά, υποκλίθηκαν χθες στον θρύλο του μπάσκετ, Νίκο Γκάλη.

«Ο Νίκος Γκάλης είναι μια μεγάλη προσωπικότητα που ξεφεύγει από τα αθλητικά πλαίσια» τόνισε

ο κόουτς των «κιτρίνων», Δημήτρης Πρίφτης, προσθέτοντας πως «είναι ένα τουρνουά σκληρό για όλες τις ομάδες. Θα τεστάρουμε απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους τις δυνάμεις μας. Ολα αυτά στο πλαίσιο της προετοιμασίας ώστε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι». Ο κόουτς της Λοκομοτίβ Κουμπάν, Γιώργος Μπαρτζώκας, ανέφερε, με τη σειρά του, πως «είναι ιδιαίτερα τιμητικό να συμμετέχουμε στο τουρνουά προς τιμήν του μεγαλύτερου Ελληνα αθλητή. Τα δύο παιχνίδια θα μας βοηθήσουν ιδιαίτερα να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Εύχομαι μια καλή χρονιά δίχως βία». Ο Ουφούκ Σάριτσα, προπονητής της Καρσίγιακα, είπε: «Ο Νίκος Γκάλης είναι ένας θρύλος και θα τον τιμήσουμε. Τον είχα αντιμετωπίσει όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό. Ηταν απίστευτος επιθετικός. Μια φορά με είχε παίξει και άμυνα. Πρόκειται για έναν πολύ σπουδαίο παίκτη. Είναι ένας πραγματικός θρύλος!» Κλείνοντας, ο κόουτς της Ολίμπια Λιουμπλιάνα, Κάσπερ Ποτόσνικ, τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ να τιμήσουμε τον Νίκο Γκάλη». Εν τω μεταξύ, άφωνοι έμειναν οι παίκτες και τα προπονητικά επιτελεία των ομάδων από τα ανακαινισμένα αποδυτήρια του γηπέδου.

Το πρόγραμμα του «Nick Galis Cup»: Σήμερα (19.00) Λοκομοτίβ Κουμπάν-Καρσίγιακα (21.00 Αρης-Ολίμπια Λιουμπλιάνα). Σάββατο (19.30) Συναυλία Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστου Θηβαίου και Μίλτου Πασχαλίδη. Κυριακή: (19.00) «Μικρός» τελικός, (21.00) «Μεγάλος» τελικός. Στο μεταξύ, στο πλαίσιο του τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει απόψε (19.30) το Ρέθυμνο, ενώ, μία ώρα αργότερα (20.30), ο Ολυμπιακός την Μπάγερν στο Ζαντάρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα