Ο Ρέμος και οι γυναίκες του

SHOWBIZΟ Ρέμος και οι γυναίκες του Παρασκευή, Σεπτέμβριος 25, 2015 - 17:02

Εξω από πολυτελές ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη συνέλαβε ο φακός της «Espresso» τον Αντώνη Ρέμο με την Υβόννη Μπόσνιακ. Ο τραγουδιστής, που εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της πόλης μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τις Μέλιsses, εμφανίστηκε πρώτος και τον ακολούθησε η Υβόννη, η οποία έσπρωχνε το καρότσι

με την κόρη τους.

Πολύ προστατευτικός απέναντι στις δύο γυναίκες της ζωής του, ο Αντώνης βοήθησε την Υβόννη να πάρει στην αγκαλιά της τη μικρή, που θα βαφτιστεί Ελένη (από τη μητέρα του τραγουδιστή) και στη συνέχεια έβαλε το καρότσι στο πορτμπαγκάζ. Εν συνεχεία το ζευγάρι αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οπως λέει συχνά ο Αντώνης στους δικούς του ανθρώπους, ο ερχομός της κόρης του άλλαξε τελείως την κοσμοθεωρία του. Δεν ήταν τυχαίο, λοιπόν, που η Υβόννη και η μικρή Ελένη ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να περάσουν μαζί του τις μέρες που θα έμενε εκεί για τις ανάγκες των live εμφανίσεών του. Σε συναυλία που έδωσε ο Αντώνης στο Κατράκειο Θέατρο την προηγούμενη εβδομάδα ευχαρίστησε δημόσια τη σύντροφό του για το δώρο που του έκανε, συμπληρώνοντας ότι νιώθει ευλογημένος από τον Θεό γι' αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα