Ο Κλάους «καθαρίζει» το ντέρμπι

ΑΘΛΗΤΙΚΑΟ Κλάους «καθαρίζει» το ντέρμπιΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 25, 2015 - 16:57

Ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι ο άνθρωπος που έκρινε το ντέρμπι των «Δικεφάλων», με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 84’.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ «χτίζει» παράδοση, καθώς αυτή είναι η πέμπτη φορά που βρίσκει δίχτυα απέναντι στην «Ενωση». Η αρχή ήταν τον Σεπτέμβριο του 2009, όταν ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με το ευρύ 3-0 στην Τούμπα. Την ίδια

σεζόν είχε σκοράρει στο ίδιο γήπεδο για τον θεσμό του Κυπέλλου (2-0), ενώ, 10 μέρες αργότερα, σκόραρε και στο 2-0 των «ασπρόμαυρων» μέσα στο ΟΑΚΑ. Ηταν αυτός που έκρινε και το 1-0 της Τούμπας στις 20 Οκτωβρίου 2012, χρονιά που η ΑΕΚ υποβιβάστηκε. Γενικότερα, ο Κλάους δηλώνει «παρών» στα ντέρμπι, αφού έχει σκοράρει και κατά των Ολυμπιακού (5 γκολ), Παναθηναϊκού (4 γκολ) και Αρη (3 γκολ).

Στα αγωνιστικά, η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ επικεντρώνεται στη δύσκολη συνέχεια, αρχής γενομένης από την Κυριακή, που φιλοξενείται στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο.

Ακολουθούν οι δύο σερί εντός έδρας αναμετρήσεις με Ντόρτμουντ και Ολυμπιακό. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Λέοβατς, Τσίμιροτ, Αντονις, ενώ μένει να φανεί κατά πόσο θα είναι έτοιμος ο Κωνσταντινίδης, που έγινε αλλαγή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κλάους,klaous