Βόλος: Νεκρός (στο σπίτι του) εντοπίστηκε επιχειρηματίας

ΡΕΠΟΡΤΑΖΒόλος: Νεκρός (στο σπίτι του) εντοπίστηκε επιχειρηματίαςΤετάρτη, Απρίλιος 12, 2017 - 16:37

Επί τρία εικοσιτετράωρα αναζητούσαν οι γνωστοί του τον επιχειρηματία και πρώην dj Θανάση Γιβρόπουλο (φωτό) και τελικά τον βρήκαν νεκρό μέσα στο σπίτι του, όπου είχε ξεψυχήσει αβοήθητος!

Ο ξαφνικός θάνατός του βύθισε στο πένθος τη γειτονιά και έχει σκορπίσει θλίψη σε όλο τον Βόλο.

Ο άτυχος 55χρονος ζούσε στη Νέα Ιωνία και δραστηριοποιούνταν

στον χώρο του επίπλου, ενώ ένα διάστημα είχε δουλέψει και ως dj σε καφετέριες και μπαρ. Εδώ και τρεις ημέρες οι φίλοι του προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του, αλλά μάταια. Στην αρχή δεν τους φάνηκε περίεργο, όμως ανησύχησαν όταν περνούσαν οι ώρες και οι μέρες, και ο Θανάσης δεν τους τηλεφωνούσε ούτε απαντούσε στις δεκάδες κλήσεις τους.

Προβλήματα υγείας

Ετσι τη Δευτέρα ένας από τους κολλητούς του αποφάσισε να περάσει από το σπίτι του, για να δει αν ήταν όλα καλά. Χτύπησε το κουδούνι, όμως δεν του άνοιγε κανείς, οπότε άνοιξε το παράθυρο και μπήκε μέσα, σίγουρος ότι αυτό που θα αντίκριζε δεν θα ήταν καλό! Δυστυχώς, το προαίσθημά του βγήκε αληθινό, καθώς βρήκε τον αγαπημένο φίλο του να κείτεται νεκρός στο δάπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα υγείας και ο θάνατός του ενδεχομένως επήλθε από παθολογικά αίτια. Ωστόσο, τις ακριβείς απαντήσεις θα δώσει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, με τους αστυνομικούς να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα
Βόλος, Νεκρός,volos, nekros