Ναταλί Κάκκαβα: Ποιες είναι οι εξελίξεις για τους εργαζομένους του Mega και τι τους κάνει αισιόδοξους;

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η σύζυγός τους Ναταλί Κάκκαβα παραχώρησαν μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Σόνια Καζόνι και στο People και μίλησαν μεταξύ άλλων για την κατάσταση που επικρατεί στο Mega και πόσο τους στοίχισε όλο αυτό την περσινή χρονιά.

«Η Ναταλί ταράχτηκε πολύ. Τους πρώτους μήνες πήγαινε καθημερινά στο κανάλι και εγώ τρελαινόμουν. Μου έλεγε ‘πρέπει να είμαστε εκεί γιατί θα βρεθεί λύση’. Δεκατρείς μήνες μετά εξακολουθεί να το πιστεύει.

Εγώ, πάλι, ήθελα να είναι καλά η ίδια. Προσπαθούσα να το περάσω όσο πιο ανώδυνα στην οικογένεια, γιατί είναι περίεργη η ψυχολογία ενός ανθρώπου που έχει μάθει να δουλεύει και ξαφνικά μένει χωρίς αντικείμενο. Όταν όμως ξυπνήσαμε ένα πρωί το καλοκαίρι και μάθαμε ότι και ο Alpha δεν πήρε άδεια, εκεί μέχρι κι εγώ λύγισα. Σκέφτηκα ότι από τη μία μέρα στην άλλη μπορεί να μέναμε και οι δύο άνεργοι. Έχει συμβεί σε χιλιάδες κόσμου, είναι κάτι που δεν θέλεις να συμβεί σε κανέναν, αλλά έγινε εντελώς ξαφνικά και ήταν μεγάλο σοκ. Όμως και πάλι παρέμεινα ψύχραιμος και έλεγα ‘θα τη βρούμε την άκρη’», αποκάλυψε ο Γρηγόρης με τη Ναταλί να εξομολογείται με τη σειρά της: «Είναι ένα κεφάλαιο που αφορά 450 ανθρώπους, πολλές οικογένειες, γι’ αυτό θα ήθελα να πω κάποια πράγματα σχετικά. Το πρόβλημα ξεκίνησε πέρσι την 1η Μαρτίου, όταν μας ανακοίνωσαν –για πρώτη φορά στα εργασιακά μου χρόνια εκεί– ότι δεν θα μας πλήρωναν για το μήνα Φεβρουάριο. Πάντα ήταν πολύ σωστοί και τυπικοί, έτσι καταλάβαμε ότι κάτι κακό γίνεται. Πλέον κλείνουμε δεκατρείς μήνες ταλαιπωρίας, από τους οποίους είμαστε απλήρωτοι τους δέκα. Παρ’ όλα αυτά, όλοι εμείς οι εργαζόμενοι του σταθμού αγαπάμε πολύ το κανάλι και πιστεύουμε ότι τελικά θα τα καταφέρει»!

Τι είναι αυτό όμως που την κάνει αισιόδοξη; «Το Mega από τις διαφημίσεις το 2016 έβγαλε 36 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να έχει ζωντανό πρόγραμμα από το Σεπτέμβριο. Είμαστε σε ένα κομβικό σημείο γιατί έχει μπει στο σταθμό μία πολύ μεγάλη εταιρεία, η Grant Thornton, στην οποία οι τράπεζες έχουν αναθέσει να εκπονήσει έναbusiness plan. Καταρχάς, να αποφανθεί αν είναι βιώσιμο το κανάλι και με τι αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, και εν συνεχεία τι θα χρειαστεί για να μπορέσει να είναι και πάλι μάχιμο και σε πλήρη λειτουργία. Προσωπικά θεωρώ ότι κάτι θα γίνει την τελευταία στιγμή για να σωθεί το Mega γιατί του αξίζει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι μας δεν έχουμε τα παράπονά μας που όλο αυτό το διάστημα μας έχουν αφήσει στο έλεος της μοίρας μας. Εγώ έχω την τύχη να έχω ένα σύζυγο που εργάζεται και με στήριξε, και οικονομικά και ψυχολογικά, άλλοι όμως δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια».

The post Ναταλί Κάκκαβα: Ποιες είναι οι εξελίξεις για τους εργαζομένους του Mega και τι τους κάνει αισιόδοξους; appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα