Βγαίνει «ραντεβού» με την κόρη του για να της δείξει πόσο ξεχωριστή είναι

ΚΟΣΜΟΣΒγαίνει «ραντεβού» με την κόρη του για να της δείξει πόσο ξεχωριστή είναιΤετάρτη, Ιανουάριος 11, 2017 - 17:56

Πολύ ψηλά βάζει τον πήχη για οποιονδήποτε άλλον άνδρα πλησιάσει στο μέλλον την κόρη του ένας νεαρός πατέρας στον Καναδά. Ο Νόα Φλάνταγκερ από το Βανκούβερ συμπεριφέρεται στη μικρή κόρη του Αριάνα σαν να ήταν πριγκίπισσα, έτσι ώστε να της δείξει πώς της αξίζει να της συμπεριφέρονται οι άνδρες.

Δεν την κακομαθαίνει, αλλά, όπως

αποκάλυψε η σύζυγός του Κέιτλιν, μια φορά τον μήνα ο Νόα βγαίνει με τη μικρή «ραντεβού» για να της δείξει πόσο ξεχωριστή είναι.

Μάλιστα η Κέιτλιν δημοσίευσε στο facebook φωτογραφίες από την πιο πρόσφατη έξοδό τους, όπου ο μπαμπάς βοηθάει την Αριάνα να επιλέξει το κατάλληλο φόρεμα για τη βραδιά, της αγοράζει τσάντα και τη συνοδεύει ως το αυτοκίνητο.

Εκεί της ανοίγει την πόρτα και, όπως λέει η Κέιτλιν, «την κάνει να νιώθει σαν πριγκίπισσα». Προορισμός τους ήταν το αγαπημένο ζαχαροπλαστείο της μικρής, όπου απόλαυσε παγωτό και τούρτα.

Η μητέρα της δήλωσε ότι στη μικρή Αριάνα άρεσε πάρα πολύ και ήταν ευτυχισμένη όταν επέστρεψε στο σπίτι. «Θα γνωρίζει πάντα πώς της αξίζει να της συμπεριφέρονται, διότι ο μπαμπάς της έδωσε ένα τόσο καλό παράδειγμα» σχολίασε η Κέιτλιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα