Τζόνι Ντεπ : «Με έκανε Κουασιμόδο»

ΚΟΣΜΟΣΤζόνι Ντεπ : «Με έκανε Κουασιμόδο»Πέμπτη, Οκτώβριος 4, 2018 - 19:18

❱❱ Ο Τζόνι Ντεπ δύο χρόνια μετά το θυελλώδες διαζύγιό του από την Αμπερ Χερντ τα «έχωσε» στην πρώην γυναίκα του

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Δύο χρόνια μετά το πολύκροτο διαζύγιό του από την Αμπερ Χερντ, ο Τζόνι Ντεπ έλυσε τη σιωπή του γύρω από τον γάμο του με την πρώην σύζυγό του, αρνούμενος κατηγορηματικά ότι υπήρξε βίαιος και κατηγορώντας

την ότι στα μάτια του κόσμου τον κατάντησε «από Σταχτοπούτα Κουασιμόδο».
Διηγούμενος πρώτη φορά στο «GQ» τα γεγονότα από τη δική του πλευρά, δήλωσε ότι πληγώθηκε πάρα πολύ από το γεγονός ότι βγήκε για εκείνον προς τα έξω μια πολύ διαφορετική εικόνα από αυτό που είναι στην πραγματικότητα.

«Ακούστε, ξέρω ότι δεν θα γινόμουν ποτέ Σταχτοπούτα. Το ξέρω και το αποδέχομαι. Ενιωσα όμως ότι μέσα σε πολύ σύντομη χρονική περίοδο αυτή η βερσιόν της -ελλείψει άλλης λέξης- Σταχτοπούτας μετατράπηκε σε τέρας. Σε Κουασιμόδο. Ενιωθα τον κόσμο να με κοιτάζει διαφορετικά, εξαιτίας των κατηγοριών εις βάρος μου» είπε χαρακτηριστικά ο 55χρονος ηθοποιός, προσθέτοντας ότι βαθιά πεποίθησή του είναι πως στο τέλος η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και η φήμη του θα αποκατασταθεί. Χαρακτήρισε μάλιστα την κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ «κακό γ...ο τσίρκο» και κατηγόρησε τα μεγαλοστελέχη της ότι επιχείρησαν να του κλείσουν το στόμα.

«Εγώ ξέρω την αλήθεια κι αν χρειαστεί να φύγω από όλα αυτά σήμερα, τη δουλειά, την καριέρα, όλα, να πω αντίο, θα το κάνω» είπε ο Ντεπ, απειλώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι αν συνεχιστούν η λασπολογία και ο πόλεμος εις βάρος του θα εγκαταλείψει τη showbiz.
Η 32χρονη Χερντ είχε κατηγορήσει τον Ντεπ για άσκηση βίας εις βάρος της, όταν στη διάρκεια ενός καβγά τους της πέταξε το κινητό στο πρόσωπο τραυματίζοντάς την. «Αυτό που με πλήγωσε πιο πολύ είναι ότι με παρουσίασε σαν κάτι από το οποίο δεν θα μπορούσα να απέχω περισσότερο. Να κάνω κακό σε κάποια που αγαπώ; Σαν νταής; Οχι, δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα