Μυστικό το νέο λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμοςΜυστικό το νέο λογότυπο της Νέας ΔημοκρατίαςΠέμπτη, Οκτώβριος 4, 2018 - 17:38

❱❱ Ανήμερα των γενεθλίων του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλάζει το σήμα

Aπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Με νέο σήμα ή τον παλιό πυρσό (θα δούμε), αλλά και... μπόνους στα στελέχη της θα γιορτάσει σήμερα τα γενέθλιά της η Ν.Δ. Γίνεται 44 ετών και ο πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να της αλλάξει λογότυπο.

Ως τη στιγμή αυτή που γράφονται τα παραπολιτικά μας κρατιέται ως επτασφράγιστο μυστικό τι ή πώς θα είναι. Αρκετοί λένε ότι επανέρχεται ο πυρσός

τον οποίο κατάργησε ο Σαμαράς το 2011 ή ίσως μια παραλλαγή του πυρσού, ενώ σίγουρα θα είναι και... μπλε.



Στο πάρτι των γενεθλίων του κόμματος, που θα γίνει στο πολιτιστικό κέντρο του Μουσείου Μπενάκη, έχουν κληθεί να βρίσκονται 150 άτομα, που όμως περιλαμβάνονται στο Μητρώο Στελεχών, για τα οποία ο Μητσοτάκης κρατά ανοιχτές θέσεις στα ψηφοδέλτιά του. Με λίγα λόγια, θα ανακοινώσει ότι κάποιοι ανάμεσά τους, αν όχι όλοι, θα είναι υποψήφιοι βουλευτές.



Ο Κυριάκος θέλει σάρωση των παλαιών, πολλοί από τους οποίους τιμητικά θα βρίσκονται στις πρώτες θέσεις, και είσοδο νέων με όρεξη για μάχες. Τώρα, αν το «νέο» θα κομίζει και το «καινούργιο», μένει να το δούμε.

Οι χαρές και το «κραχ»

❱❱Το οικονομικό team της χώρας Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Χουλιαράκης παρέστη χθες σε μια πανηγυρική -όπως τη χαρακτήρισαν στο παρασκήνιο- συνεδρίαση, την πρώτη μετά την έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια. Οι δυο τους ενημέρωσαν, σε μια κατάμεστη από βουλευτές αίθουσα, την οικονομική επιτροπή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για το προσχέδιο του Προϋπολογισμού. Ολοι τους ήταν, λέει, χαρούμενοι γιατί βγήκαμε από τα Μνημόνια! Και όλα αυτά την ώρα που στο Χρηματιστήριο εξελισσόταν «κραχ τραπεζών».

Οι large συνδικαλιστές

❱❱Το θαύμα του «κόκκινου» και ανόητου συνδικαλισμού ξαναχτύπησε! «Είναι πραγματικά απογοητευτική η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Μαγνησίας με την οποία αρνείται μια δωρεά του Ιδρύματος Μποδοσάκη για την ενίσχυση του εξοπλισμού των σχολείων της περιοχής.
Διότι επιβεβαιώνει, δυστυχώς, μια φοβική νοοτροπία που θέλει τα σχολεία και τα πανεπιστήμια αποκομμένα από την κοινωνία... Οι δωρεές, ωστόσο, των ιδιωτών, όταν είναι επωφελείς για το δημόσιο συμφέρον, πρέπει πάντα να είναι καλοδεχούμενες, όπως συμβαίνει σε όλες τις προηγμένες χώρες του κόσμου» δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης για την όντως αδιανόητη απόφαση των καθηγητών-συνδικαλιστών της Μαγνησίας να μη δεχθούν τη δωρεά Μποδοσάκη για τα σχολεία τους.

Ο Χρυσανθακόπουλος φουλάρει για την Πάτρα

❱❱Οδοστρωτήρας Χρυσανθακόπουλος έρχεται για τον Δήμο Πατρέων.
Ο πρώην υπουργός Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος ανακοίνωσε και επισήμως προχθές την υποψηφιότητά του για τον Δήμο της Πάτρας. «Πάτρα, διεθνής - σύγχρονη πόλη», το σύνθημά του. Ο εν λόγω υποψήφιος δήμαρχος άνοιξε πρώτος την αυλαία των δημοτικών εκλογών στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, με τα εγκαίνια των γραφείων του παρουσία περίπου 2.000 Πατρινών.
Μάλιστα, με το πέρας της ομιλίας, μοίρασε σε όλους και το δεκαεξασέλιδο πλήρες πρόγραμμά του για τη βελτίωση της πόλης.

(!)

Σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης βραβεύει τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για την πολύπλευρη προσφορά του στην προστασία του περιβάλλοντος. Η βράβευση θα γίνει παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η τελετή βράβευσης του Οικουμενικού Πατριάρχη συνδιοργανώνεται από τη Βουλή των Ελλήνων και τον Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών, του οποίου θα ανακηρυχθεί ισόβιος επίτιμος πρόεδρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα