Γιατί και η επιδερμίδα χρειάζεται τη βάση της

Μετά την καθημερινή περιποίηση και πριν την εφαρμογή του φον ντε τεν υπάρχει ένα βασικό βήμα, αν θέλουμε να είμαστε σωστές και να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα και αυτό είναι η βάση.

Γνωρίζω ότι οι περισσότερες από εμάς το παρακάμπτουμε και από την ενυδατική μας κρέμα περνάμε στο φον ντε τεν, αλλά είναι μέγα λάθος!

Σήμερα λοιπόν θα κάνουμε ένα μικρό μάθημα για τα προϊόντα που μας βοηθούν να κρατήσουμε το μακιγιάζ στη θέση του, να εξαφανίσουμε τυχόν γυαλάδες, να αποκτήσουμε ένα απαλό πέπλο και να έχουμε το καλύτερο δυνατό τελείωμα.

Η Lancome

μας βοηθά αφού έχει ολοκληρωμένη σειρά:

Ας ξεικνήσουμε λοιπόν:

Prep & Hydrate: Primer με υαλουρονικό οξύ που χαρίζει λάμψη και ενυδάτωση. Το απλώνουμε πριν από το foundation για λεία και λαμπερή όψη.

Prep & Matte: Ένα primer για ματ όψη. Το εφαρμόζουμε πριν από το foundation. ενυδατώνει, μειώνει την όψη των πόρων και ελαχιστοποιεί τη γυαλάδα.

Loose Setting Powder: Πούδρα ιδανική για κάλυψη του σμήγματος αλλά και για ματ όψη στην επιδερμίδα. Εφαρμόζεται μετά το φον ντε τεν εξαφανίζοντας γυαλάδες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Fix It Forget It Setting Mist: Σωστό make up χωρίς ένα setting spray δεν γίνεται αφού είναι το μοναδικό προϊόν που μπορεί να το κρατήσει στη θέση του για ώρες. Ταυτόχρονα προστατεύει την επιδερμίδα από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες χάρη στη Βιταμίνης C, το moringa και το υαλουρονικό οξύ που περιέχει.

Διαβάστε ακόμη:

Δύο τρόποι να φορέσετε glitter ή μεταλλικές υφές ακόμα και το πρωί!

Η Kylie Jenner ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα και γίνεται ήδη πανικός στα social!

Keywords
Τυχαία Θέματα