«Τύφλα» σε εκδήλωση ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ

SHOWBIZ«Τύφλα» σε εκδήλωση ο Ζεράρ ΝτεπαρντιέΤετάρτη, Δεκέμβριος 3, 2014 - 17:24

Σε τσίρκο κατάφερε να μετατρέψει τη σεμνή εκδήλωση μνήμης για τα θύματα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου στις Βρυξέλλες ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, όταν ανέβηκε στη σκηνή τύφλα στο μεθύσι. Βάσει προγράμματος, ο 65χρονος σταρ επρόκειτο να απαγγείλει ποίηση της Γαλλίδας ποιήτριας- τραγουδίστριας Μπάρμπαρα, ωστόσο προτίμησε να κάνει αστειάκια, να τα «χώσει»

στους πολιτικούς και να κάνει φινάλε με μερικά «γαλλικά», προκαλώντας αρχικά γέλιο και εν συνεχεία αμηχανία στο κοινό.
Το πάθος του Ντεπαρντιέ για το αλκοόλ είναι γνωστό τοις πάσι, με τον ίδιο να καυχιέται προ ολίγων μηνών ότι μπορεί να πιει έως και 14 μπουκάλια κρασί την ημέρα, χωρίς ποτέ να μεθύσει εντελώς.


Ομως, η πρόσφατη εμφάνισή του επί σκηνής τον διέψευσε. Αμέσως μόλις πήρε το μικρόφωνο, αγνόησε το κείμενο και έβγαλε τη δική του παραληρηματική ομιλία κουνώντας με ένταση τα χέρια του. «Πρέπει να σας πω ότι σας βοηθάω εδώ, εδώ και παντού... Και παντού. Βλέπω ότι υπάρχουν άνθρωποι που λένε ααα... ντα ντα ντα. Θεέ μου, τι ξέρουν; Τι ξέρουν από αγάπη για την Ευρώπη; Θα ήθελα να είμαι δυνατός. Νομίζω μπορεί να γίνει... Νομίζω μπορεί να γίνει. Σταμάτα, Ζεράρ! Αλλά δεν κάνω τίποτα. Δεν είμαι πολιτικός. Αυτοί είναι σ...α» είπε μεταξύ άλλων.
«Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ήταν εμφανώς μεθυσμένος. Δεν μπορούσε να βρει λέξεις για να καλωσορίσει το κοινό. Και μετά διάβασε την ίδια πρόταση τρεις φορές» περιγράφει θεατής της εκδήλωσης, η οποία ολοκληρώθηκε εσπευσμένα ύστερα από μισή ώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα