Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για ντελιβερά λίγο πριν μπει το 2019

14:04 2/1/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΤραγικό παιχνίδι της μοίρας για ντελιβερά λίγο πριν μπει το 2019Τετάρτη, Ιανουάριος 2, 2019 - 14:03

❱❱ Βαρύ πένθος τύλιξε τα Χανιά λίγα λεπτά πριν από την έλευση του 2019 εξαιτίας του θανάτου ενός νεαρού διανομέα και πατέρα δύο παιδιών την ώρα που αγωνιζόταν για το μεροκάματο!

Ο άτυχος 27χρονος από τα Χανιά, που εργαζόταν τα βράδια

ως ντελιβεράς, έκανε διανομή φαγητού στις 11.35 τη νύχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και έπεσε θύμα τροχαίου, όταν έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε και κατέληξε σε ένα χωράφι στην περιοχή της Χαλέπας.

Ο αδικοχαμένος νεαρός ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ηλικίας δύο ετών και οκτώ μηνών, τα οποία έμειναν ορφανά. Η οικογένειά του βυθίστηκε στο πένθος, ενώ οι φίλοι και οι συνάδελφοί του συγκλονίστηκαν στο άκουσμα της τραγικής είδησης.

Την οδύνη τους για τον χαμό του συναδέλφου τους μετέφερε στο zarpanews.gr ο πρόεδρος του Σωματείου Επισιτισμού Ιωσήφ Αποστολάκης: «(...) Δεν είναι μόνο το κρύο και η βροχή, είναι το στρες, η πίεση, η βιασύνη από τη μία παραγγελία στην άλλη. (…) Γι' αυτό λέμε στους συναδέλφους πως πρέπει να διεκδικήσουμε οφέλη από τη δουλειά μας που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας» είπε και κάλεσε τους εργαζομένους σε συσπείρωση γύρω από το σωματείο, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του τελευταίου προς την οικογένεια του 27χρονου.

Keywords
Τυχαία Θέματα