Θρίλερ δίχως τέλος έναν χρόνο μετά τον θάνατο της Λαγουδη

14:04 2/1/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΘρίλερ δίχως τέλος έναν χρόνο μετά τον θάνατο της ΛαγουδηΤετάρτη, Ιανουάριος 2, 2019 - 14:01

❱❱ Τα παιδιά και οι συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη ακόμη περιμένουν να μάθουν τα αίτια που την οδήγησαν στον θάνατο

Από την
Εύα Παπαδάτου

Λίγα εικοσιτετράωρα απομένουν για να συμπληρωθεί ένας χρόνος από την ημέρα που βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας και αρχίσει ένα άνευ προηγουμένου θρίλερ γύρω από τις συνθήκες θανάτου της.

Τα τρία παιδιά της,

ο αδερφός της και οι υπόλοιποι συγγενείς τέλεσαν πριν από λίγες ημέρες το ετήσιο μνημόσυνο μέσα σε κλίμα θρήνου, αφού στο μυαλό όλων επέστρεψαν τραγικές μνήμες.

Τα ίχνη της 44χρονης γοητευτικής χήρας χάθηκαν ανήμερα των Θεοφανίων, στις 6 Ιανουαρίου, και δύο μέρες μετά, στις 8 Ιανουαρίου, βρέθηκε το μισοκαμένο πτώμα της μέσα στο αυτοκίνητό της (ένα χρυσαφί Ford Ka) στην παραλία Φωτμού Μυρτιάς Αιτωλοακαρνανίας. Οι συγγενείς επέλεξαν το μνημόσυνο να γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στην Κατοχή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ολοι τους περιμένουν επί έναν χρόνο να αποδοθεί δικαιοσύνη και επιτέλους να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα της υπόθεσης.

Από την πρώτη στιγμή υπήρχαν διαρροές από την Αστυνομία για αυτοκτονία, σενάριο το οποίο δεν αποδέχτηκε ποτέ η οικογένεια της Λαγούδη. Ομως, η έκθεση του πρώην υπαρχηγoύ του Πυροσβεστικού Σώματος και δικαστικού πραγματογνώμονα διερεύνησης εγκλημάτων εμπρησμού Ανδριανού Γκουρμπάτση έκανε σαφή λόγο για δολοφονία.

Η πολύκροτη υπόθεση βρίσκεται στα γραφεία της ανακρίτριας Αγρινίου, μετά τις ποινικές διώξεις που έχει ασκήσει ο εισαγγελέας για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία (συμμορία) και ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις, σε βάρος του 50χρονου γιατρού, με τον οποίο φέρεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση η Λαγούδη.

Στον εισαγγελέα

Πριν από λίγες ημέρες, εξάλλου, αποκαλύφτηκε ότι ένας στενός φίλος του γιατρού είχε καταθέσει στον εισαγγελέα ένα εικοσιτετράωρο μετά τον θάνατο της 44χρονης. Οπως έγινε γνωστό, ο φίλος αυτός είπε ότι με τον 50χρονο δεν μίλησαν καθόλου για τη χήρα και ότι η μόνη συζήτηση που είχαν κάνει ήταν σχετικά με ένα σκάφος του γιατρού. Ετσι, ο εισαγγελέας κάλεσε ξανά τον 50χρονο για εξέταση, αλλά εκείνος εξακολουθούσε να ισχυρίζεται ότι είχε κουβεντιάσει με τον φίλο του για την Ειρήνη. Ο γιατρός, που από την πρώτη στιγμή αποτελεί πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση, κατέθεσε στον εισαγγελέα ότι έλαβε από την Ειρήνη μήνυμα στο οποίο έλεγε ότι πρόκειται να βάλει τέλος στη ζωή της, αλλά δεν πήρε σοβαρά τις απειλές της. Αυτό, ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα