Βουτιά θανάτου για τα βεγγαλικά

13:34 2/1/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑΒουτιά θανάτου για τα βεγγαλικάΤετάρτη, Ιανουάριος 2, 2019 - 13:34

❱❱ Τραγωδία με 14χρονο στη Θεσσαλονίκη τις πρώτες στιγμές του νέου έτους

Με μια ανείπωτη τραγωδία υποδέχθηκε η Θεσσαλονίκη τις πρώτες στιγμές του 2019, καθώς ένα 14χρονο παιδί βρήκε τραγικό θάνατο την ώρα που θαύμαζε τα πυροτεχνήματα

που καλωσόριζαν το νέο έτος!

Ο 14χρονος είχε πάει σε συγγενείς του στη Νεάπολη μαζί με την οικογένειά του για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Οταν ακούστηκαν τα πυροτεχνήματα από την πλατεία Αριστοτέλους, ο άτυχος μαθητής ανέβηκε μαζί με τα ξαδέλφια του στην ταράτσα της τετραώροφης πολυκατοικίας για να έχουν καλύτερη θέα του καταρράκτη φωτός και χρωμάτων που έλουζαν τον νυχτερινό ουρανό.

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ο 14χρονος κινήθηκε προς την άκρη του κτιρίου και, χωρίς να το προσέξει ή κάνοντας λάθος εκτίμηση για την αντοχή του, πάτησε πάνω στη γυάλινη επιφάνεια που κάλυπτε τον φωταγωγό. Ο ήχος από την πτώση του ακούστηκε σε όλη την πολυκατοικία και τα ξαδέλφια του ξέσπασαν σε ουρλιαχτά τρόμου. Πανικόβλητοι οι συγγενείς του παιδιού ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, και οι πυροσβέστες κατέβαλλαν επί δύο ώρες προσπάθειες για να απεγκλωβίσουν το ανήλικο αγόρι.

Δυστυχώς, όμως, οι διασώστες δεν μπόρεσαν να προσφέρουν βοήθεια στο παιδί, που είχε βρει ακαριαίο θάνατο από την πτώση. Ακολούθησε πανικός με τους γονείς του ανηλίκου να μην μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους είχε βρει και τον θείο του να τραβάει αλλόφρων τα μαλλιά του, φωνάζοντας «Εγώ φταίω που σας άφησα να ανεβείτε»!

Το αγόρι καταγόταν από την Ασπροβάλτα και με την οικογένειά του είχαν σχεδιάσει ένα οικογενειακό τραπέζι για να γιορτάσουν το νέο έτος με τους συγγενείς στη Νεάπολη, στη μοιραία πολυκατοικία της οδού Ζάκκα 9.

Keywords
Τυχαία Θέματα