Τουρκάλες παίκτριες «έθαψαν» το στιλ των Ελληνίδων

SHOWBIZΤουρκάλες παίκτριες «έθαψαν» το στιλ των Ελληνίδων Τρίτη, Απρίλιος 23, 2019 - 16:28

❱❱ Τι και αν κατέληξαν να τρώνε, να πίνουν και στο τέλος να χορεύουν όλες μαζί;

Νωρίτερα οι Τουρκάλες παίκτριες του «Survivor» έστησαν πηγαδάκι και «δίκασαν» το στιλ των Ελληνίδων στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων.



Σεντά, Σουντέ και Μπουσρά, κοιτώντας από απόσταση τις συμπαίκτριές τους, άνοιξαν το στόμα τους και άρχισαν το «θάψιμο». «Οι πιο όμορφες είναι οι Τουρκάλες. Περισσότερο μου άρεσε η Ρία. Και το μακιγιάζ

της είναι τέλειο, αλλά είναι παλιομοδίτικο αυτό το ρούχο» είπαν αρχικά και συνέχισαν ακάθεκτες. «Δεν μου άρεσε η Αφροδίτη. Ναι, στην Τουρκία δεν υπάρχει τέτοιο στιλ. Το πρόσωπο της Κατερίνας φαίνεται χλομό. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Δήμητρας φαίνονται φυσικά, αλλά δεν μου άρεσε το φόρεμά της. Η Ρία μοιάζει με τη μητέρα στην “Οικογένεια Ανταμς”, που υπήρχε μια σκοτεινή οικογένεια» σχολίασαν.



Yστερα από περίπου τρεις μήνες οι παίκτες του reality επιβίωσης πλύθηκαν με αφρόλουτρο, λούστηκαν με σαμπουάν, έφτιαξαν μαλλιά και... μούσια, φόρεσαν καινούργια και καθαρά βραδινά ρούχα και βρέθηκαν σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό για να απολαύσουν φαγητό και ο ένας την παρέα του άλλου.
Ακόμα και η Σεντά, η Σουντέ και η Μπουσρά, που νωρίτερα έκριναν και κατέκριναν τις Ελληνίδες συμπαίκτριές τους και στη συνέχεια έγιναν μαζί τους μία παρέα...

Keywords
Τυχαία Θέματα