Πατέρας έσωσε την ανήλικη κόρη του από τα νύχια «τέρατος» στο facebook

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠατέρας έσωσε την ανήλικη κόρη του από τα νύχια «τέρατος» στο facebookΤρίτη, Απρίλιος 23, 2019 - 15:51

❱❱ Να αναλάβει δράση αποφάσισε ένας πατέρας, μόλις κατάλαβε ότι η ανήλικη κόρη του είχε πέσει στα νύχια ενός «τέρατος»...

... με το οποίο συνομιλούσε στο facebook και πείστηκε να μπει στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ και να πάει ως την Αθήνα

για να το συναντήσει.

Ο αλβανικής καταγωγής πατέρας, που ζει με την οικογένειά του στο χωριό Αλμωπία Πέλλας, είχε αντιληφθεί ότι τελευταία η 17χρονη κοπέλα είχε αλλάξει συμπεριφορά και έδειχνε αναστατωμένη. Ετσι, όταν είδε ότι αργούσε να επιστρέψει από το σχολείο της, μπήκαν ψύλλοι στ' αυτιά του και προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της.

Ομως, η ανήλικη είχε απενεργοποιήσει το κινητό της και αμέσως ο πατέρας της κατάλαβε ότι οι φόβοι του είχαν γίνει πραγματικότητα κι έτσι, δίχως δεύτερη σκέψη, κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές την εξαφάνισή της.

Ψηφιακό ίχνος

Οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας κινητοποιήθηκαν αμέσως και κατάφεραν με τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να εντοπίσουν το ψηφιακό ίχνος του κινητού της 17χρονης. Το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε η μαθήτρια ακινητοποιήθηκε στη Λαμία, όπου τη βρήκαν οι αστυνομικοί και την παρέδωσαν στον πατέρα της. Στο μεταξύ οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν τα ίχνη του άντρα με τον οποίο το κορίτσι ερχόταν σε επαφή μέσω των social media.

Keywords
Τυχαία Θέματα