Ο Μπαμπούλας των... ψηφοφόρων

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ Μπαμπούλας των... ψηφοφόρωνΤρίτη, Απρίλιος 23, 2019 - 16:23

❱❱ Καυστικό χιούμορ και διαφορετική προσέγγιση των εκλογών από εργολάβο κηδειών

Κλέβει την παράσταση η προεκλογική καμπάνια του εργολάβου κηδειών Κωνσταντίνου Μπαμπούλα στη Θεσσαλονίκη, που επιστράτευσε το χιούμορ του για να προσελκύσει ψηφοφόρους.

Ο κ. Μπαμπούλας, ο οποίος προκαλεί συχνά πυκνά άφθονο γέλιο με τις επαγγελματικές του διαφημίσεις, έθεσε υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος

με τον συνδυασμό «Κοινωνική Συνεργασία» στον Δήμο Νεάπολης - Συκεών.

Με σήμα κατατεθέν το γνώριμο... φτυάρι και διαφημιστικό φυλλάδιο που παραπέμπει σε... κηδειόχαρτο, ο τελετάρχης καλεί τους ψηφοφόρους να «σταυρώσουν κατά συνείδηση».

Ακόμα και τα διαφημιστικά καρτελάκια που έφτιαξε για να τα κρεμούν στους καθρέφτες των αυτοκινήτων τους οι υποστηρικτές του είναι σε σχήμα... φερέτρου!

Θετικά σχόλια

Οσο για το σύνθημά του «Μπαμπούλα στηρίζω, ζωή κερδίζω. Αλλιώς…» έχει σαρώσει το διαδίκτυο αποσπώντας αμέτρητα θετικά σχόλια για την ευχέρεια του υποψηφίου στον αυτοσαρκασμό. «Μήπως να πήγαινα για βουλευτής; Αλλά εκεί δεν θα είχα το άρμα που λέγεται Hlias Zaxaris» γράφει αναφέροντας το όνομα του υποψήφιου δημάρχου, ενώ σε άλλη φωτογραφική σύνθεση εμφανίζεται να κάνει σερφ στον ουρανό με ένα... φέρετρο!

Αν ο Κωνσταντίνος Μπαμπούλας εξακολουθήσει να ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή της επιχείρησής του που μόνο μέσω χιούμορ διαφημίζεται, η προεκλογική του εκστρατεία αναμένεται να γίνεται συχνά viral. Αλλωστε, όπως σχολίασε κάτω από την ανάρτησή του ο ευρηματικός εργολάβος κηδειών, «Αγώνας χωρίς χιούμορ είναι μόνο ο πόλεμος»!

Keywords
Τυχαία Θέματα