Τον «έφαγε» ο εραστής του

ΚΟΣΜΟΣΤον «έφαγε» ο εραστής τουΠέμπτη, Μάρτιος 29, 2018 - 16:57

❱❱ Καθολικός ιερέας που είχε αποσχηματισθεί λόγω κατοχής παιδοπορνογραφικού υλικού βρέθηκε μαχαιρωμένος στην Κολομβία

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Πριν από 30 χρόνια είχε ατιμαστεί και αποσχηματιστεί, καθώς στην κατοχή του εντοπίστηκε μεγάλος όγκος παιδοπορνογραφικού υλικού. Στα 76 του χρόνια, ο πρώην καθολικός ιερέας βρήκε τον θάνατο από τον μόλις 18 ετών εραστή του.

Ο Ντίνο Τσινέλ (φωτό) βρέθηκε νεκρός τον Φεβρουάριο στο δωμάτιο του διαμερίσματός του στο Μεδεγίν της Κολομβίας, όπου ζούσε τα τελευταία πέντε

χρόνια. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν δεμένο στο κρεβάτι με μια μαχαιριά στην κοιλιά. Οπως αποκαλύπτει η κολομβιανή ιστοσελίδα El Tiempo, η τοπική αστυνομία έλαβε τηλεφώνημα από νεαρό άντρα που ομολόγησε ότι σκότωσε τον Τσινέλ. Ο άντρας, που δήλωσε ότι ήταν 18 ετών, υποστήριξε ότι τον τελευταίο χρόνο ήταν ο εραστής του Τσινέλ και συγκατοικούσαν, και ομολόγησε ότι τον δολοφόνησε πάνω σε καβγά.

Ο Ντίνο Τσινέλ ήταν ιστορικός που το 1988 δίδασκε στο πανεπιστήμιο Τουλέιν στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως καθολικός ιερέας. Οταν ο Τσινέλ απουσίαζε σε διακοπές στην Ιταλία, άλλοι ιερείς εντόπισαν στην κρεβατοκάμαρά του βιντεοκασέτες με παιδοπορνογραφικό υλικό, καθώς και άλλες βιντεοκασέτες που έδειχναν τον ιερέα να κάνει σεξ με νεαρά αγόρια, κάποια από τα οποία ήταν ανήλικα.

Ο αρχιεπίσκοπος Φίλιπ Χάναν τού τηλεφώνησε και του ανακοίνωσε ότι θα τον εκδιώξει από την Καθολική Εκκλησία, ενημερώνοντάς τον ουσιαστικά ότι τον αναζητούσε η αστυνομία, γεγονός που εκείνος εκμεταλλεύτηκε για να μην επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Το σκάνδαλο έγινε γνωστό στην κοινή γνώμη δύο χρόνια αργότερα, καθώς ο τοπικός εισαγγελέας Χάρι Κόνικ, που είχε ισχυρούς δεσμούς με την Καθολική Εκκλησία, αρνούνταν να ερευνήσει την υπόθεση. Τελικά ο Τσινέλ αποσχηματίστηκε μόλις το 2010 χωρίς να έχει τιμωρηθεί ποινικά.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα