ΑΧΩΡΙΣΤΟΙ! Νίκος Μουνδρέας και Έλλη Στάη

SHOWBIZΑΧΩΡΙΣΤΟΙ! Νίκος Μουνδρέας και Έλλη ΣτάηΠέμπτη, Μάρτιος 29, 2018 - 14:56

❱❱ Έλλη Στάη και Νίκος Μουνδρέας διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα

Η Έλλη Στάη και ο Νίκος Μουνδρέας είναι μαζί, ευτυχισμένοι και δεν θέλουν να το κρύβουν άλλο! Ο εφοπλιστής και η δημοσιογράφος φαίνεται μάλιστα ότι έχουν εξοικειωθεί και με τα φωτογραφικά φλας!

Παρά το γεγονός ότι έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε ως επί το πλείστον σε θεατρικές πρεμιέρες, αυτή τη φορά είπαν να κάνουν τη διαφορά, κάνοντας μια κοσμική

έξοδο σε κέντρο διασκέδασης! Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στο μαγαζί όπου τραγουδούν ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα.

Εκεί έμειναν μέχρι τα ξημερώματα διασκεδάζοντας. Απόλαυσαν ο ένας τη συντροφιά του άλλου και οι δύο μαζί το πρόγραμμα, χωρίς να τους απασχολούν τυχόν αδιάκριτα βλέμματα των θαμώνων ή τα αμέτρητα «κλικ» των φωτογράφων που ήταν εκεί και (φυσικά!) εστίασαν πάνω τους.

Από την πρώτη στιγμή που μπήκαν μέχρι την ώρα που έφυγαν, οι φωτογράφοι δεν σταμάτησαν να απαθανατίζουν στιγμές από την έξοδό τους. Κανείς από τους δύο, ωστόσο, δεν έδειξε να ενοχλείται ή να προσπαθεί να κρυφτεί.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι είναι μαζί από το 2015 αλλά τον πρώτο καιρό υπήρξε ιδιαιτέρως προσεκτικό στις δημόσιες εμφανίσεις του, καθώς δεν ήθελε να κάνει τη σχέση του γνωστή στο ευρύ κοινό. Επιπλέον, ο εφοπλιστής δεν ήταν τόσο συνηθισμένος στα φώτα της δημοσιότητας όσο η αγαπημένη του. Τώρα όμως, σχεδόν τρία χρόνια μετά, παραμένουν ερωτευμένοι και αχώριστοι.

Νίκος ΜουνδρέαςΈλλη ΣτάηΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα