Το «τέρας» νίκησε τη Φρανς Γκαλ!

16:24 8/1/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΤο «τέρας» νίκησε τη Φρανς Γκαλ!Δευτέρα, Ιανουάριος 8, 2018 - 16:24

❱❱ Η Γαλλίδα τραγουδίστρια «έσβησε» σε ηλικία 70 ετών, ύστερα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο

H τραγουδίστρια της μεγάλης επιτυχίας «Ella, elle l'a» «έφυγε» χθες σε ηλικία 70 ετών, ύστερα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. «Υπάρχουν λόγια που δεν θα θέλαμε ποτέ να ξεστομίσουμε.

Η Φρανς Γκαλ έφτασε στον λευκό παράδεισο στις 7 Γενάρη, αφού αψήφησε εδώ

και δύο χρόνια, με διακριτικότητα και αξιοπρέπεια, την επιστροφή του καρκίνου της» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η εκπρόσωπός της Ζενεβιέβ Σαλαμά.

Η διάσημη Γαλλίδα είχε εισαχθεί στο Αμερικανικό Νοσοκομείο του Νεϊγί στο Παρίσι από τα μέσα Δεκεμβρίου εξαιτίας σοβαρής λοίμωξης. Ολοι ήλπιζαν ότι θα έβγαινε και πάλι δυνατή, όπως είχε κάνει το 2016, όταν είχε νοσηλευτεί και πάλι για πολλές μέρες εξαιτίας παρενέργειας φαρμάκου.

Αυτή τη φορά, όμως, η Γκαλ δεν τα κατάφερε. Ο οργανισμός της ήταν πολύ εξασθενημένος ύστερα από τις μάχες που έδινε από το 1993, οπότε και εκδηλώθηκε ο καρκίνος του μαστού στην τραγουδίστρια, έναν χρόνο μετά τον αιφνίδιο θάνατο του συζύγου της, Μισέλ Μπερζέ, που υπέστη σε ηλικία 44 ετών έμφραγμα. Το πένθος, όμως, δεν σταμάτησε εκεί για την Γκαλ, η οποία το 1997 έχασε την κόρη της Πολίν από κυστική ίνωση. Τότε συντετριμμένη αποσύρθηκε από την ενεργό σκηνή, στην οποία επανήλθε μόλις το 2015 με τη μουσική κωμωδία «Resiste», που βασιζόταν σε τραγούδια της εποχής στην οποία ζούσε τον έρωτά της με τον δημιουργό Μπερζέ, αλλά και τη δόξα μεγάλων συνεργασιών, όπως αυτή με τον Ελτον Τζον. Μαζί του είχε ηχογραφήσει το 1981 στο Λος Αντζελες το τραγούδι «Donner pour donner».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα