Mυστήριο στη Σαλαμίνα

14:47 8/1/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖMυστήριο στη ΣαλαμίναΔευτέρα, Ιανουάριος 8, 2018 - 14:47

❱❱ Ηλικιωμένες αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους! Φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει ο ιατροδικαστής

Από τον
Κώστα Στάμου

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκαν τον θάνατο δύο ηλικιωμένες αδελφές, οι οποίες πέθαναν η μια δίπλα στην άλλη μέσα στο σπίτι τους στη Σαλαμίνα.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχουν εντοπιστεί

ίχνη που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια και το πιθανότερο είναι η μια να μην άντεξε, όταν είδε την άλλη να αφήνει την τελευταία της πνοή.

Τις ηλικιωμένες, 90 και 87 ετών, βρήκαν νεκρές το απόγευμα του Σαββάτου στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού τους στη Σαλαμίνα οι γείτονές τους, οι οποίοι ανησύχησαν επειδή δεν έδιναν σημεία ζωής και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Από τις έρευνες στο εσωτερικό του σπιτιού οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν ίχνη διάρρηξης, ενώ και ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροψία δεν βρήκε σημάδια εγκληματικής ενέργειας στις σορούς των δύο γυναικών.

Αλλά και οι άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έκαναν έρευνα στο σπίτι της τραγωδίας μοιάζει να αποκλείουν την πιθανότητα ο θάνατος των δύο αδελφών να προκλήθηκε από βίαιη ενέργεια.

Την ώρα που, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η εκδοχή του εγκλήματος αποκλείεται, οι έρευνες των Αρχών στρέφονται στο σενάριο η 90χρονη να πέθανε από παθολογικά αίτια και, μη αντέχοντας τον θάνατό της, η 87χρονη αδελφή της να έπαθε ανακοπή!

Εξάλλου, οι δύο αδελφές ήταν ιδιαίτερα δεμένες και είχαν περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους η μια δίπλα στην άλλη. Ερωτήματα, ωστόσο, προκαλούν κάποιες μελανιές που έφερε το άψυχο σώμα της 90χρονης και τις απαντήσεις αναμένεται να δώσουν η νεκροτομή που θα διενεργήσει ο ιατροδικαστής, καθώς και οι τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθούν σήμερα οι σοροί των δύο γυναικών.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα