Κακό οδόστρωμα, βροχή και απειρία οδηγού, οι αιτίες του πολύνεκρου τροχαίου στην Κρήτη

16:17 8/1/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΚακό οδόστρωμα, βροχή και απειρία οδηγού, οι αιτίες του πολύνεκρου τροχαίου στην ΚρήτηΔευτέρα, Ιανουάριος 8, 2018 - 16:17

❱❱ Δεν έχει τέλος το δράμα των δύο οικογενειών που είδαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα να «σβήνουν» στο πολύνεκρο τροχαίο στον βόρειο οδικό άξονα Κρήτης, την περασμένη Τετάρτη.

Η χαρά του αρραβώνα της 20χρονης Μαρίας και του 21χρονου Χρήστου, που έκαναν

όνειρα για το κοινό μέλλον τους, έγινε θρήνος τρεις ημέρες αργότερα μέσα στα συντρίμμια, βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους τους.

Οι Αρχές, που ερευνούν τα αίτια της τραγωδίας, αποδίδουν το τροχαίο, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κακή ποιότητα του οδοστρώματος και τη βροχόπτωση που, σε συνδυασμό με την απειρία του άτυχου Χρήστου ο οποίος κρατούσε το τιμόνι, είχαν ως αποτέλεσμα να χαθούν τρεις ζωές. Στο δυστύχημα βρήκε φρικτό θάνατο και η μητέρα της 21χρονης, ενώ δίνει ακόμη σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο πατέρας της, που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Τραγική φιγούρα, η 15χρονη αδελφή της Μαρίας, που επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ακόμη ότι η μητέρα και η αδελφή της άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο! Στο πλευρό του νεαρού κοριτσιού βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ομάδα ψυχολόγων. Αν και ρωτά συνεχώς για τους δικούς της, οι γιατροί έκριναν ότι δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί την είδηση του θανάτου των συγγενών της. Την ίδια ώρα, στο Ηράκλειο μετέβησαν συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας από την Τήλο για να σταθούν στο πλευρό της άτυχης κοπέλας.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα