Το τέλειο sexy δώρο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο τέλειο sexy δώροΠέμπτη, Δεκέμβριος 17, 2015 - 20:47

Τι μπορεί να θέλει να βρει μια γυναίκα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Σε αυτή την ερώτηση δεν υπάρχει μία απάντηση, αλλά μια λύση SOS στη σπαζοκεφαλιά είναι τα εσώρουχα. Δαντέλες, διαφάνειες, γεμάτα χρώματα και έξυπνες γραμμές μπορούν να τονώνουν το σεξαπίλ και φτιάχνουν τη διάθεση των γυναικών, αρκεί η επιλογή τους να έχει γίνει σωστά. Τι είναι σωστό; Το τρίπτυχο σωστό νούμερο - πρακτικό - σέξι είναι η βάση στην οποία θα πρέπει να κινηθεί κάθε άντρας που θέλει να δει τη σύντροφό του γεμάτη αυτοπεποίθηση για τη θηλυκότητά της.

Το γούστο είναι πολύ σοβαρή παράμετρος στην επιλογή. Και ακριβώς επειδή θα το φορέσει η σύντροφος, είναι βασικό να έχει ληφθεί, αν μη τι άλλο, υπ' όψιν και το δικό της γούστο. Στο κάτω κάτω, μόνο αν το απολαύσει η ίδια, θα μπορέσει να το απολαύσει πραγματικά πάνω της ο αγοραστής του δώρου. Πρέπει, λοιπόν, να γίνει μια σοβαρή «έρευνα» αρκετά νωρίτερα για το τι της αρέσει, κάτι που προκύπτει τόσο από αυτά που φοράει συνήθως, αλλά και απ' όσα μπορεί να έχει δει σε κάποιο περιοδικό και να έχει δείξει ότι την ενθουσιάζουν.

Το σωστό μέγεθος

Η παράμετρος «νούμερο» είναι λίγο πιο πολύπλοκη, γιατί αυτό αλλάζει αρκετά από εταιρία σε εταιρία και από στιλ σε στιλ. Το πιο βασικό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι μικρότερο από το νούμερό της. Το να είναι μεγαλύτερο δεν είναι το ιδανικό, αλλά σίγουρα δεν θα την κάνει να νιώσει άβολα με το σώμα της. Μια ματιά στο συρτάρι με τα εσώρουχά της είναι μια καλή αρχή, ειδικά για το σουτιέν. Είναι βασικό να σημειώσετε και το νούμερο που θα δείτε πάνω στην ετικέτα αλλά και το γράμμα που παραπέμπει στο μέγεθος του cup του σουτιέν. Αν σημειώσετε και τη μάρκα, θα είναι ένα επιπλέον στοιχείο που θα μπορέσει να αξιοποιήσει μια έμπειρη πωλήτρια. Ε, μια και ρίξατε τη ματιά σας στο συρτάρι, κοιτάξτε και το νούμερο στα βρακάκια. Στις γυναίκες αρέσουν πολύ τα ωραία σετ.

Στην περίπτωση, ωστόσο, που η σχέση είναι αρκετά φρέσκια και, αν πιαστείτε να ψαχουλεύετε το συρτάρι της, μπορεί και να θεωρηθείτε διεστραμμένος, τότε επιλέξτε εσώρουχα που σηκώνουν πιο γενικόλογες προσεγγίσεις στα νούμερα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα κορμάκια και τα baby dolls. Τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα στο θέμα του χρώματος. Λαμβάνοντας υπ' όψιν τα χρώματα που προτιμάει συνήθως στο ντύσιμό της, παίξτε και το χαρτί της σημειολογίας. Αν θέλετε να της υπογραμμίσετε τη σαγηνευτική πλευρά της, επιλέξτε τολμηρά χρώματα, όπως το κόκκινο, το μαύρο και το μοβ, σε σατέν και δαντέλα. Αν, από την άλλη, απολαμβάνετε την πιο γλυκιά και ρομαντική πλευρά της, δείξτε το με εσώρουχα σε κρεμ, γκρι και ροζ χρώματα ακόμα και φλοράλ με βολάν.

Τελευταίο tip, αλλά όχι μικρότερης αξίας, είναι ότι θα πρέπει να θεωρείτε τους πωλητές συμμάχους σας. Μη διστάζετε να τους κάνετε ερωτήσεις, γιατί είναι εκεί για να σας βοηθήσουν και έχουν την εμπειρία να το κάνουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα