Το «νέο» δελτίο ειδήσεων τράβηξε πολλούς τηλεθεατές

Οπως φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης, το νέο εγχείρημα του Alpha, να ξεκινήσει το κεντρικό δελτίο μία ώρα πιο νωρίς, βρήκε ανταπόκριση από τους τηλεθεατές. Ο μέσος όρος τηλεθέασης από τη Δευτέρα, οπότε ξεκίνησε, μέχρι και την Πέμπτη είναι για το δυναμικό κοινό 15-44 19,4 %, ενώ στο σύνολο σημειώθηκε 18,1%. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως στους άντρες 35-44 για το ίδιο διάστημα έχει καταγραφεί μέσος όρος 27,1%. Αυτό δείχνει πως η κίνηση του Alpha να αυξήσει την διάρκεια του κεντρικού

δελτίου ειδήσεων είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσει περισσοτέρους τηλεθεατές, καθώς οι εξελίξεις και τα γεγονότα που συμβαίνουν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο.

Οπως φάνηκε, η ενίσχυση του ενημερωτικού προφίλ έφερε χαμόγελα στην Κάντζα και έδειξε ότι πέτυχε το νέο εγχείρημα. Ο Αντώνης Σρόιτερ, από την άλλη, που κρατάει τα ηνία της καθημερινής ενημέρωσης, απέκτησε ακόμη περισσότερους τηλεθεατές, οι οποίοι έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του για αξιόπιστη και έγκυρη ενημέρωση.

Πάντως και η «Αυτοψία» καταγράφει πολύ ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης. Την περασμένη Πέμπτη μάλιστα συγκέντρωσε ποσοστό στο νεανικό κοινό 15-44 19,3% και στο σύνολο 21,7%.

Keywords
Τυχαία Θέματα