Τα βρόντηξε και φεύγει από την Ελλάδα η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν!

Ο δύσκολος χαρακτήρας της και οι παρεξηγήσεις με τους σωματοφύλακες, έφεραν την Κόρτνεϊ στο σημείο να αφήσει την όμορφη χώρα μας και να γυρίσει στη Νέα Υόρκη.

Με ιδιωτική πτήση για την Αθήνα και από εκεί για την Νέα Υόρκη φεύγει σήμερα η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, αφήνοντας τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, τους σωματοφύλακες και τους υπεύθυνους παραγωγής

του ριάλιτι στη Σαντορίνη.

Αφορμή ια τον τσακωμό και τα νεύρα της μεγαλύτερης αδερφής, ήταν η επιθυμία της να δει σε κεντρικό μαγαζί της Μυκόνου τον αγώνα ΝΒΑ του άντρα της, Λαμάρ Οντόμ. Οι σωματοφύλακες της το αρνήθηκαν και έτσι ξεκίνησαν οι πρώτες επιθυμίες της Κλόε να φύγει από το νησί.

Όμως οι υπεύθυνοι της παραγωγής σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ελληνικής MTC group που είναι υπεύθυνη για τη διαμονή τους στην Ελλάδα κατάφεραν να την πείσουν να ταξιδέψει έστω και για μια μέρα στη Σαντορίνη. Το πρόβλημα ωστόσο, όπως διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα, πηγάζει από το γεγονός ότι η Κόρτνεϊ έχει σκοπό να αποχωρήσει από το ριάλιτι και να κάνει δική της εκπομπή, μαζί με τον σύζυγο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα