Το κορίτσι της νύχτας και η ζωή που το μετέτρεψε σε «Ηρωίδα»

TV GOSSIPΤο κορίτσι της νύχτας και η ζωή που το μετέτρεψε σε «Ηρωίδα»Τρίτη, Ιανουάριος 20, 2015 - 17:17

Η Ζωή Καραβασίλη σπούδασε στη δραματική σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Η «Ηρωίδα» που υποδύεται δεν έχει σπουδάσει τίποτε, είναι μια «προσωπικότητα της λαϊκής νύχτας». Η ηθοποιός είναι παντρεμένη και έχει ένα κοριτσάκι τεσσάρων χρόνων. Η Λούκι, ο ρόλος που ενσαρκώνει, είναι αντισυμβατική και δεν θέλει να ακούει για οικογένεια. Ενας κόντρα ρόλος είναι ό,τι πιο γοητευτικό της έχει δοθεί έως σήμερα

στην τηλεοπτική καριέρα της και το οφείλει στη συνάδελφό της, την Αλεξάνδρα Κ*, με την οποία ήταν συμφοιτήτριες στη δραματική σχολή στη Θεσσαλονίκη.


Η γυναικεία σειρά του Mega «Ηρωίδες» με τα ολόφρεσκα πρόσωπα κατάφερε να κατακτήσει το κοινό από την πρώτη μέρα προβολή της. «Μου έκανε εντύπωση ότι προχθές στον δρόμο με αναγνώρισαν τηλεθεατές» λέει η Ζωή στην «Espresso» και συνεχίζει: «Κάνουμε πάρα πολλά εξωτερικά γυρίσματα. Το πιο δύσκολο γύρισμα ήταν ένα μέσα στο κρύο. Κρυώσαμε πολύ γιατί ήμασταν πάνω σε μια ταράτσα στα Εξάρχεια, με θέα τον Λυκαβηττό. Μέχρι τώρα έχουμε κάνει γυρίσματα στο αεροδρόμιο, το Μέγαρο Μουσικής, σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό στο Ρουφ ντυμένες με βικτοριανά ρούχα, στην Ομόνοια και από αύριο σε γνωστό πάρκο διασκέδασης».


Της ζητάμε να μας περιγράψει τη Λούκι. «Η ηρωίδα μου ζει το τώρα. Το σύνθημά της είναι ότι η ζωή είναι μικρή και τα αγόρια πολλά, γι' αυτό δεν πρέπει να τα αφήσουμε έτσι. Η Λούκι είναι το κορίτσι της νύχτας, έχει φύγει από το σπίτι της από τα 17, δεν έχει σπουδάσει, αλλά κάνει δουλειές του ποδαριού. Οταν έρχεται η αδελφή της η Μιμή (Ελένη Μεγγρέλη) από την Κίνα, αποφασίζει να συγκατοικήσει μαζί της. Τότε θα γνωρίσει και την Ελλη (Αλεξάνδρα Κ*), τη φίλη της Μιμής και οι τρεις θα γίνουν αχώριστες».


Στη σειρά, που προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 23.40, ο τηλεθεατής δεν μπορεί να μη συνειδητοποιήσει ότι η ιστορία αφορά τη γενιά των σύγχρονων τριαντάρηδων. «Μέσα από τις "Ηρωίδες" θα δούμε πώς ένας έρωτας μπορεί να αλλάξει τη Λούκι. Η περσόνα των πάρτι φοβάται τη δέσμευση με τους ανθρώπους, γιατί δεν θέλει να πληγωθεί. Αυτό έχει να κάνει με το ότι ως παιδί ένιωσε την εγκατάλειψη από τον πατέρα της. Σιγά σιγά όμως θα καταλάβει την ανάγκη των σχέσεων και ότι δεν μπορεί να πηγαίνει όπου την πάει ο άνεμος. Τα τριάντα είναι μια σημαντική ηλικία, κάνεις έναν απολογισμό»,τονίζει η ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα