Ο Περέιρα «έκανε» δύο «μεταγραφές»!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΟ Περέιρα «έκανε» δύο «μεταγραφές»!Τρίτη, Ιανουάριος 20, 2015 - 17:20

Ματιέ Ντοσεβί και Λούκα Μιλιβόγεβιτς, οι πρώτες χειμερινές... μεταγραφές του Ολυμπιακού. Ο Τογκολέζος εξτρέμ μοιάζει -μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία- να έχει «αναγεννηθεί», ενώ ο Σέρβος μέσος, έπειτα από ενάμιση μήνα, γυμνάστηκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αφήνοντας έτσι πίσω τον τραυματισμό του. Και για τους δύο, ο Βίτορ

Περέιρα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.


Η... έλευση Ντοσεβί έχει αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Πειραιά, και αυτό πιστώνεται στον Περέιρα, που, με το... καλημέρα, του έδωσε θέση βασικού. Κι αυτός, βέβαια, του το ανταπέδωσε, πετυχαίνοντας γκολ τόσο στο παιχνίδι με την Ξάνθη, όσο και με τον Παναιτωλικό. Από κει και πέρα, ο Πορτογάλος προπονητής περίμενε με ανυπομονησία την επιστροφή του Μιλιβόγεβιτς, μια και τον θεωρεί ένα σημαντικό «γρανάζι» που θα βελτιώσει την απόδοση του συνόλου.

Από την πρώτη ημέρα που ήρθε στο λιμάνι ο 46χρονος κόουτς και παρακολούθησε βίντεο από τα φετινά παιχνίδια των πρωταθλητών, έσταζε μέλι για τον συγκεκριμένο παίκτη. Γι' αυτό και, όταν τέθηκε θέμα απόκτησης αμυντικού μέσου, ο Περέιρα ζήτησε τον... Μιλιβόγεβιτς. Οπως όλα δείχνουν, πάντως, ο Ιβηρας θα τον συμπεριλάβει, όπως και τον Τσόρι Ντομίνγκες, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες, στην αποστολή για το αυριανό (17.15) παιχνίδι Κυπέλλου με τον Τύρναβο στο «Αλκαζάρ».

Ανακοίνωση

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά, ο Περέιρα βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με τους Γιάννη Βρέντζο και Πιέρ Ισά. Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, με τον Νέτο να παραμένει το φαβορί, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια... έκπληξη. Αλλωστε, μέσα ενημέρωσης από το εξωτερικό ανέφεραν πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τη Λάτσιο για τις περιπτώσεις των Σιανί και Νοβαρέτι, αλλά και με τη Γουέστ Μπρομ για τον Λέσκοτ. Την ίδια ώρα, στον Πειραιά αισιοδοξούν πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πάρουν τη συγκατάθεση της Αρσεναλ για να εντάξουν στο δυναμικό τους εκ νέου τον Τζόελ Κάμπελ.
Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός «επιτέθηκε» στην Πολιτεία εξαιτίας της απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Τύρναβο.

Χάρης Δάντσης

Keywords
Τυχαία Θέματα