Το ελβετικό resort για πελάτες «Εσκιμώους»

ΚΟΣΜΟΣΤο ελβετικό resort για πελάτες «Εσκιμώους»Πέμπτη, Νοέμβριος 20, 2014 - 17:54

Φανταστείτε να ανοίγετε τα μάτια σας το πρωί μέσα σε ένα cosy ιγκλού και να αντικρίζετε την εντυπωσιακή θέα της χιονισμένης κοιλάδας Ρον, προτού φορέσετε τα σκι σας και ξεχυθείτε στη δική σας prive πλαγιά.
Αν τα γεμάτα κόσμο χιονοδρομικά κέντρα και οι ουρές για τα lifts αποτελούν ανασταλτικούς παράγοντες για να κάνετε χειμερινές διακοπές, το «Whitepod Eco Luxury Resort» στην Ελβετία ίσως τελικά να είναι αυτό που περιμένατε.
Το απομονωμένο resort, που αποτελείται από 15 «σκηνές» σε σχήμα ιγκλού, βρίσκεται

σε υψόμετρο 1.400 μέτρων στο Βαλέ. Ολες είναι εξοπλισμένες με ξυλόφουρνο, ντους και super king size κρεβάτια, ενώ είναι διακοσμημένες με μοναδικές αντίκες από την περιοχή.
Το delux ιγκλού παρέχει στους ενοίκους του και μερικές επιπλέον υπηρεσίες, όπως δωρεάν Wi-Fi, Apple TV, πρωινό και μασάζ στο κρεβάτι καθημερινά. Στα 40 τετραγωνικά τους φιλοξενούν άνετα από δύο ως τέσσερα άτομα. Οσο για την κατασκευή τους, είναι ουσιαστικά ένας ξύλινος σκελετός σε σχήμα σφαίρας, ο οποίος καλύπτεται από τέντα.

Χειμερινά σπορ

Οι επισκέπτες του πολυτελούς οικολογικού resort μπορούν -όπως είναι φυσικό- να επιδοθούν σε διαφόρων ειδών χειμερινά σπορ, συμπεριλαμβανομένων των snow-shoeing, που περιλαμβάνει τη χρήση ειδικού υποδήματος για περπάτημα στο χιόνι, και snow-scootering. Η πίστα του Whitepod καλύπτει έκταση εφτά χιλιομέτρων, διαθέτει μπλε και κόκκινες διαδρομές, καθώς επίσης και τρία lifts, τα οποία εξυπηρετούν αποκλειστικά τους πελάτες του ξενοδοχείου.
Oταν ο ήλιος δύσει και επιστρέψουν κατάκοποι από την πίστα, ο σεφ του εστιατορίου Le Cerniers τούς περιμένει με δύο διαφορετικά μενού, για να επιλέξουν αυτό που ανταποκρίνεται περισσότερο στα γούστα τους. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα πικνίκ όσον αφορά το μεσημεριανό γεύμα, υπό την προϋπόθεση ότι ο σεφ έχει ενημερωθεί ένα 24ωρο νωρίτερα.
Για όσους πάλι δεν αγαπούν το χιόνι, το Whitepod παραμένει ανοιχτό όλο τον χρόνο. Τους καλοκαιρινούς μήνες οι σκηνές μεταμορφώνονται ώστε να δένουν αρμονικά, με το καταπράσινο αυτή τη φορά τοπίο, ενώ το σκι και το snowboard δίνουν τη θέση τους στην ορειβασία και το αλεξίπτωτο πλαγιάς.
Οι τιμές για τα πιο απλά πακέτα διανυκτερεύσεων ξεκινούν από 1.000 ευρώ για δύο άτομα (δύο βραδιές) και φτάνουν μέχρι τα 1.500 ευρώ για τον ίδιο αριθμό ατόμων και διανυκτερεύσεων, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών όπως το μασάζ και οι ξεναγήσεις.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα