Τίτλοι τέλους!

17:41 7/2/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΤίτλοι τέλους!Πέμπτη, Φεβρουάριος 7, 2019 - 17:41

❱❱ O Stan επιβεβαίωσε τις φήμες για το οριστικό φινάλε στη σχέση του με τη Δήμητρα Μίμη

Οριστικό φινάλε στο love story του Stan και της Δήμητρας Μίμη. Ο καλλιτέχνης με τα μεγάλα σουξέ και η όμορφη διακοσμήτρια, που στεκόταν διακριτικά στο πλευρό του τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια, δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Οι φήμες περί σοβαρής κρίσης στη σχέση τους κυκλοφορούσαν στα καλλιτεχνικά στέκια

εδώ και αρκετό καιρό. Είχαν γίνει, μάλιστα, πιο έντονες το τελευταίο διάστημα, καθώς ο τραγουδιστής εθεάθη σε διάφορα στέκια της νυχτερινής Αθήνας χωρίς εκείνη, κάτι που δεν συνήθιζε. Μπορεί οι δυο τους να κρατούσαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φλας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι κρύβονταν κιόλας. Απεναντίας, ο φωτογραφικός φακός τούς είχε εντοπίσει πολλές φορές να κάνουν τις βόλτες τους και να διασκεδάζουν στα μπουζούκια.

Η είδηση για το τέλος του ειδυλλίου τους επιβεβαιώθηκε έμμεσα από τον ίδιο τον τραγουδοποιό μέσω Instagram, όταν ρωτήθηκε σχετικά από follower του στο πλαίσιο της παροχής «Ρωτήστε με» του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης. «Είσαι ερωτευμένος;» ήταν η ερώτηση που του έγινε από διαδικτυακή φίλη του. «Οχι» απάντησε λακωνικά ο Stan, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι πλέον single.

Στον χωρισμό του καλλιτέχνη από την εντυπωσιακή διακοσμήτρια αναφέρθηκε χθες το πρωί και η εκπομπή «Happy day». Μάλιστα, την ώρα που μιλούσαν γι’ αυτόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό της παρουσιάστριας που έγραφε: «O Stan ήθελε να χωρίσει εδώ και έναν μήνα. Υπήρχε κρίση από τον Νοέμβριο, ωστόσο έκαναν μαζί γιορτές στη Θεσσαλονίκη, προσπαθώντας να τα ξαναβρούν, αλλά δεν τα κατάφεραν». Αφού το διάβασε on air η Σταματίνα, πρόσθεσε: «Δεν λέω τον αποστολέα, αλλά είναι πολύ καλή πηγή».

Σημειώνεται ότι ο Stan ολοκληρώνει αυτό το Σάββατο τις live εμφανίσεις του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Πέτρο Ιακωβίδη σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Από τις αρχές Μαρτίου το εν λόγω σχήμα θα φιλοξενηθεί στο Fantasia Live στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα