Την Παρασκευή το τελευταίο «αντίο» στον Χάρρυ Κλυνν

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤην Παρασκευή το τελευταίο «αντίο» στον Χάρρυ ΚλυννΤετάρτη, Μάιος 23, 2018 - 13:06

❱❱ Τελικά την Παρασκευή και όχι την Πέμπτη, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό, θα γίνει η θρησκευτική κηδεία του Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Μεθαύριο, λοιπόν, στις 10.30, η σορός του αείμνηστου καλλιτέχνη θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Μητρόπολη Καλαμαριάς, όπου αναμένεται να συρρεύσει πολύς κόσμος για τον τελευταίο

αποχαιρετισμό. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 12 το μεσημέρι στον ιερό ναό και ο ενταφιασμός θα γίνει αμέσως μετά στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καλαμαριάς.

Οπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η σύντροφος του Νικόλα Τριανταφυλλίδη (σ.σ.: του μεγάλου γιου του εκλιπόντος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια) Μαρίνα Δανέζη, η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στα «Παιδικά χωριά SOS Ελλάδος και συγκεκριμένα στον λογαριασμό Alpha Bank Iban: GR 6501 4084 608460 0200 2000170».

Ο κορυφαίος Χάρρυ Κλυνν, που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, είχε σοβαρά προβλήματα υγείας. Ηταν καθηλωμένος σε καροτσάκι και ανέπνεε με τη βοήθεια οξυγόνου, καθώς η κατάσταση της υγείας του είχε επιβαρυνθεί μετά τον πρόωρο χαμό του γιου του από καρκίνο.
Και όπως σωστά επεσήμανε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή του τη Δευτέρα, «ο Χάρρυ Κλυνν μάλλον έφυγε από τη ζωή δύο χρόνια πριν! Σήμερα είχε την τυπική αναχώρηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα