Τη στραγγάλισε ο «Πλούσιος Πιτ»

ΚΟΣΜΟΣΤη στραγγάλισε ο «Πλούσιος Πιτ»Τετάρτη, Νοέμβριος 30, 2016 - 18:26

Βρετανός εκατομμυριούχος δολοφόνησε την ερωμένη του, με την οποία είχε σχέση εδώ και τρία χρόνια, γιατί ήθελε να τον παρατήσει

Μπορεί να ήταν παντρεμένος, αλλά αυτό δεν εμπόδιζε τον 54χρονο επιχειρηματία να ζηλεύει μέχρι θανάτου την... ερωμένη του. Και η έκφραση δεν είναι σχήμα λόγου, αφού τη στραγγάλισε, επειδή ήθελε να τερματίσει την παράνομη σχέση τους.

Ο Βρετανός εκατομμυριούχος Πίτερ Μόργκαν κατηγορείται για την προμελετημένη και καλά σχεδιασμένη δολοφονία της 25χρονης αισθητικού και χορεύτριας μπουρλέσκ

Τζορτζίνα Σάιμοντς, μητέρας ενός παιδιού.

Πόρνη πολυτελείας

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την ακροαματική διαδικασία, η Σάιμοντς εργαζόταν αρχικά ως χορεύτρια μπουρλέσκ και αργότερα ως πόρνη πολυτελείας και συνοδός.
Ο παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών επιχειρηματίας διατηρούσε σχέση μαζί της τρία χρόνια, πληρώνοντάς την 11.750 ευρώ τον μήνα για να είναι η προσωπική αποκλειστική συνοδός του. Πέραν της πληρωμής αυτής, της προσέφερε πανάκριβα δώρα, ακριβές θεραπείες σώματος, αισθητικές επεμβάσεις, μαθήματα ιππασίας και ό,τι άλλο επιθυμούσε. Η σχέση τους από επαγγελματική μετατράπηκε σε κάτι περισσότερο.

Ωστόσο, υποψιάστηκε ότι ήθελε να τον αφήσει. Εγκατέστησε σύστημα παρακολούθησης συνομιλιών στο σπίτι της, το οποίο ενεργοποιούνταν όταν εκείνος καλούσε έναν συγκεκριμένο αριθμό. Μέσω αυτού του συστήματος, την άκουσε να λέει σε έναν άλλον εραστή της ότι επρόκειτο να αφήσει τον Μόργκαν, αφότου θα έβαζε την υπογραφή του για την παραχώρηση ενός μπανγκαλόου στην ίδια. Τότε θα τον άφηνε και θα συνέχιζε να δουλεύει ως συνοδός πολυτελείας.

Ομως, εκείνος την ήθελε σε αποκλειστικότητα και είχε αποκτήσει εμμονή μαζί της, οπότε, έπειτα από αυτή την αποκάλυψη, σκέφτηκε και σχεδίασε τη δολοφονία της. Οπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον της χορεύτριας, η Σάιμοντς ήθελε να αφήσει τον «Πλούσιο Πιτ», γιατί ήθελε να της «ασκεί έλεγχο και είχε γίνει βασανιστικός». Ο Μόργκαν παραδέχτηκε ότι τη στραγγάλισε γιατί την αγαπούσε υπερβολικά, όταν οι έρευνες της αστυνομίας εντόπισαν το κινητό της στην Πόρσε του, αποκαλύπτοντας πού έκρυψε το πτώμα της, το οποίο είχε μετακινήσει σε μεγάλη απόσταση για να το κρύψει και να καλύψει τα ίχνη του. Η δίκη του αναμένεται να διαρκέσει τρεις εβδομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα