Το...σπριντ του Μπολτ στο κόκκινο χαλί για την ταινία του

ΚΟΣΜΟΣΤο...σπριντ του Μπολτ στο κόκκινο χαλί για την ταινία τουΤετάρτη, Νοέμβριος 30, 2016 - 18:19

Ο Τζαμαϊκανός πρωταθλητής με τα εννέα χρυσά ολυμπιακά μετάλλια βρέθηκε στο Λονδίνο για την παγκόσμια πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ που είναι αφιερωμένο στη ζωή και στους άθλους του

Από τα τραχιά κουλουάρ στο απαλό κόκκινο χαλί... εννέα χρυσά ολυμπιακά μετάλλια δρόμος! Που μπορεί μεν να ήταν πολύ δύσκολος για τον 30χρονο Γιουσέιν Μπολτ, αλλά έκρυβε νίκες και παγκόσμια αναγνώριση στον τερματισμό.



Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ παραβρέθηκε στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «I am Bolt» (Είμαι ο Μπολτ) στο Λονδίνο, ενός ντοκιμαντέρ αφιερωμένου στη ζωή του. Η ταινία ακολουθεί βήμα βήμα τον χρυσό ολυμπιονίκη στην εξαντλητική προπόνηση, στους αγώνες, καθώς χαλαρώνει, δίνοντας στους οπαδούς του μια γεύση από τη ζωή της «Αστραπής Μπολτ».

Ο Μπολτ είναι ο πρώτος άνθρωπος που κέρδισε εννέα χρυσά μετάλλια σε τρεις συνεχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, στα 100 και τα 200 μέτρα, και είναι κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στα δύο αγωνίσματα. Ισως δεν είναι εύκολο να μαντέψει κάποιος τα συναισθήματα του αθλητή, που «ξαναζεί» τη ζωή του βλέποντάς την στο κινηματογραφικό πανί, όμως είναι εύκολο να συμπεράνει ότι άξιζε τον κόπο και το ρίσκο.

Συνέντευξη

Οπως λέει και ο ίδιος σε συνέντευξή του με αφορμή την ταινία, οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι «για τον Γιουσέιν είναι εύκολο... αλλά δεν είναι έτσι. Ηθελα να δείξω στους ανθρώπους τι πέρασα για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα, τα νεύρα, το άγχος πριν από τους αγώνες, τον πόνο, τον θρίαμβο, όλα».

Η ταινία περιέχει πλάνα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου, τους Ολυμπιακούς του Ρίο και του Λονδίνου, βίντεο από τη νεότητά του και συνεντεύξεις της οικογένειας, των φίλων και του προπονητή του. Στην πρεμιέρα της, εκτός από τον αθλητή και «πρεσβευτή» της σαμπάνιας «Maison Mumm», με τις αιθέριες υπάρξεις που τον πλαισίωσαν, τα φλας τράβηξε για την ατυχή ενδυματολογική επιλογή της η Σάλμα Χάγιεκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα