Θεία για δεύτερη φορά έγινε η Ελένη Φουρέιρα!

SHOWBIZΘεία για δεύτερη φορά έγινε η Ελένη Φουρέιρα!Τρίτη, Φεβρουάριος 24, 2015 - 17:15

Δάκρυα ευτυχίας για την Ελένη Φουρέιρα. Η αδελφή της γνωστής τραγουδίστριας Μαργαρίτα, η οποία είναι σχεδιάστρια μόδας και διατηρεί τη δική της εταιρία ρούχων στην Καλλιθέα, ανακοίνωσε χθες τον ερχομό του... πελαργού στο σπιτικό της με μια τρυφερή φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram. «Καλώς ήρθες, αγγελούδι μου. Σήμερα η οικογένειά

μας μεγάλωσε. Σήμερα ένας νέος έρωτας γεννήθηκε...» σχολίασε η ίδια κάτω από την εικόνα που δείχνει ένα ποδαράκι μωρού.


Πρόκειται για ένα υγιέστατο αγοράκι, το δεύτερο παιδί που φέρνει στον κόσμο η μεγαλύτερη αδελφή της Ελένης Φουρέιρα. Η ίδια, με το που πληροφορήθηκε το χαρμόσυνο γεγονός, έσπευσε στο μαιευτήριο για να δει τη Μαργαρίτα και το ανιψάκι της. Και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να το καλωσορίσει κι αυτή στους κόλπους της οικογένειας με κάθε επισημότητα. Τι εννοούμε; Τράβηξε με τη σειρά της μια φωτογραφία το πόδι του γιου της αδελφής της και την ανάρτησε στο Instagram.

«Καλώς ήρθες, ανιψάκι μου» σχολίασε από κάτω και τα likes έπεσαν βροχή, φτάνοντας περίπου τα 6.000! Στο μαιευτήριο, εκτός από την Ελένη, βρέθηκε και η μικρότερη θυγατέρα της οικογένειας Φουρέιρα, η Ιωάννα, η οποία είναι λογίστρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο αδελφές της γνωστής τραγουδίστριας αποφεύγουν όσο μπορούν τα φώτα της δημοσιότητας.

Ελένη ΦουρέιραΔήμητρα Φουρέιρανεογέννητο μωρό
Keywords
Τυχαία Θέματα