Τέλος στο βασιλικό παραμύθι

16:37 7/4/2017 - Πηγή: Espresso
COVER STORYΗ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ» ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙΤέλος στο βασιλικό παραμύθιΠαρασκευή, Απρίλιος 7, 2017 - 16:36

Αδοξο τέλος φαίνεται ότι έχει το παραμύθι της Σταχτοπούτας που έζησε η Νάντια Χαλαμανδάρη στη βασιλική αυλή της Ισπανίας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ισπανικού περιοδικού «Hola!», που επικαλείται πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια, η Ελληνίδα δημοσιογράφος δεν ζει πλέον μαζί με τον Ισπανό πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο! Η είδηση του χωρισμού τους έπεσε σαν βόμβα τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ελλάδα.

Από

τη
Ρούλα Κουσκουρή

Αφορμή ήταν ότι η Νάντια δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στον καινούργιο τρόπο ζωής στην Ισπανία και η συγκατοίκηση ήταν πλέον αδύνατη. Ετσι το ζευγάρι αποφάσισε να ζει ο καθένας τους στη χώρα του, κάτι που και οι δύο είναι αποφασισμένοι να μην αλλάξει. Πηγές από το παλάτι διοχέτευσαν την είδηση ότι χωρισμός τους είναι γεγονός. Ο τίτλος του περιοδικού είναι σαφής:

«Η δύσκολη κατάσταση του γάμου του Φερνάντο Γκόμεζ με τη Νάντια Χαλαμανδάρη. Κοντινές πηγές της οικογένειας λένε ότι ζουν χώρια και δεν έχουν πρόθεση να αλλάξουν αυτή την κατάσταση στο άμεσο μέλλον».

Δεν έχει περάσει ούτε χρόνος από τότε που ο ξάδελφος του βασιλιά Φελίπε, ο πρίγκιπας Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο και η δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη άρχισαν να ζουν το δικό τους παραμύθι. Ολα έδειχναν ρόδινα στις 31 Μαΐου 2016, όταν είπαν το «ναι» σε τελετή που έγινε στο δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου, μόλις πέντε μέρες προτού καλωσορίσουν στη ζωή το νέο μέλος της οικογένειάς τους, το πρώτο τους παιδί, στο οποίο έδωσαν το όνομα Νικόλαος.

Ασχημη τροπή

Επειτα από δέκα μήνες, όμως, η σχέση και ο γάμος τους πήραν άσχημη τροπή. Μοιραία, λοιπόν, ήρθε ο χωρισμός. Η δημοσιογράφος βρίσκεται περισσότερο από έξι μήνες μακριά από τον πρίγκιπα σύζυγό της και το τελευταίο διάστημα έχει εγκατασταθεί στην Ελλάδα μαζί με
τον γιο της. Πριν από λίγο καιρό τούς επισκέφθηκε ο πρίγκιπας Φερνάντο για να δει από κοντά το παιδί του. Επιθυμία της βασιλικής οικογένειας (αλλά και του ίδιου του πρίγκιπα) είναι η Ελληνίδα σύζυγός του να ταξιδεύει τακτικά στην Ισπανία, ώστε να μπορεί ο Νικόλαος να βλέπει τον πατέρα του και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το δημοσίευμα του ισπανικού περιοδικού είναι γραμμένο με πολύ προσεκτικό τρόπο, αφού οι σχέσεις του με τη βασιλική οικογένεια είναι άριστες και δεν θα δημοσίευε ποτέ κάτι που να μην είναι διασταυρωμένο και σε γνώση των μελών της.

Αλλωστε, το «Hola!» είχε κατ' αποκλειστικότητα την κάλυψη του γάμου στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου και δημοσίευσε πρώτο τις γαμήλιες φωτογραφίες του πριγκιπικού ζεύγους.

Η εκπομπή στο Star και η ερωτική σχέση με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Tη Νάντια Χαλαμανδάρη τη γνωρίσαμε πριν από έντεκα χρόνια (το 2006), όταν παρουσίαζε στον τηλεοπτικό σταθμό Star το «αντι-δελτίο» του καναλιού μαζί με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Μάλιστα, ανάμεσά τους αναπτύχθηκαν έντονα συναισθήματα και γρήγορα η φιλική σχέση τους μετατράπηκε σε ερωτική. Ομως, λίγους μήνες αργότερα οι δυο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Από τότε δεν την είχαμε δει σε κάτι άλλο στην τηλεόραση, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι η Νάντια δεν συνέχισε τη δημοσιογραφία. Ισα ίσα, το περιβάλλον της δηλώνει ότι δεν σταμάτησε ποτέ. Είχαμε να ακούσουμε καιρό για την πρασινομάτα Νάντια, ώσπου πέρυσι μάθαμε ότι περιμένει το παιδί του ανιψιού του τέως βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, πρίγκιπα Φερνάρντο Γκόμεζ Αθέμπο.

Η Νάντια χαρακτηρίστηκε μια σύγχρονη ηρωίδα των παραμυθιών, λίγο «Χιονάτη» και λίγο «Σταχτοπούτα», η οποία γνώρισε τον πρίγκιπά της, γέννησε το παιδί του και μετακόμισε στο βασίλειό του στη Μαδρίτη για να ζήσουν μαζί, αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα, όπως λένε
τα παραμύθια!

Ομως, το παραμύθι φαίνεται πως έμελλε να έχει διαφορετικό τέλος για την όμορφη Ελληνίδα δημοσιογράφο.

Το love story ξεκίνησε το 2015 και έφτασε έως τον γάμο στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου

Ο πρίγκιπας Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο και η Νάντια Χαλαμανδάρη παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου σε πολύ κλειστό κύκλο και χωρίς την παρουσία κάποιου μέλους της ισπανικής βασιλικής οικογένειας.

Η ετοιμόγεννη νύφη εμφανίστηκε στο δημαρχείο της περιοχής όπου μεγάλωσε με κομψότατο λευκό, ριχτό νυφικό, το οποίο είχε λεπτομέρειες από δαντέλα και είχε αφήσει τα μαλλιά της ελεύθερα να πέφτουν στους ώμους της σε ελαφρές μπούκλες.

Ο ηλικίας 41 ετών γαλαζοαίματος επέλεξε σκούρο κοστούμι, συνδυασμένο με μπλε - μοβ γραβάτα. Ο Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο είναι ο μικρότερος γιος της ινφάντα Πιλάρ, αδελφής του τέως βασιλιά Χουάν Κάρλος, ο οποίος το 2014 παρέδωσε τον ισπανικό θρόνο στον γιο του Φελίπε.

Για τον πρίγκιπα ήταν ο δεύτερος γάμος, καθώς υπήρξε παντρεμένος επί σειρά ετών με τη Μόνικα Μαρτίν Λουκέ, από την οποία έχει πάρει διαζύγιο. Τότε ο γάμος του είχε γίνει πρωτοσέλιδο και στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Το love story του ζευγαριού, που έκανε πολλούς να χαρακτηρίσουν τη Νάντια Χαλαμανδάρη σύγχρονη Σταχτοπούτα, άρχισε το καλοκαίρι του 2015 στην Ελλάδα, με τους δυο τους να κάνουν τη διαδρομή Μαδρίτη - Αθήνα πολύ συχνά.

Καλοκαιρινή γνωριμία

Η επικοινωνία τους μέσα από τα social media φανέρωσε από την αρχή πως η καλοκαιρινή τους γνωριμία δεν θα ξεχνιόταν τόσο εύκολα. Κάπως έτσι, άνθησε ο έρωτάς τους, έγινε πιο δυνατός και οι δυο τους κατάλαβαν πως ήταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Η εγκυμοσύνη της Νάντιας ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Προτού συμπληρωθεί μία εβδομάδα από την τελετή του γάμου στο Παλαιό Φάληρο, γεννήθηκε με καισαρική ο γιος τους Νικόλαος. Μάλιστα, αμέσως μετά το ζευγάρι πήρε το μωρό του και εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Μαδρίτη.

Νάντια ΧαλαμανδάρηχωρισμόςΦερνάντο ΓκόμεζΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα