Διαφημίσεις που γεμίζουν τα «παναθηναϊκά» ταμεία!

11:05 7/4/2017 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΔιαφημίσεις που γεμίζουν τα «παναθηναϊκά» ταμεία!Παρασκευή, Απρίλιος 7, 2017 - 11:04

Οι μεταγραφικές «ζυμώσεις» για τη διαμόρφωση ενός δυναμικού ρόστερ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έχουν αρχίσει.

Ο Παναθηναϊκός και οι διοικούντες του δεν θα μπορούσαν να καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια παρατηρώντας τους αντιπάλους να ενισχύονται. Αντιθέτως, κινούνται δυναμικά για να καλύψουν τα όποια αγωνιστικά «κενά» έχουν διαπιστωθεί και να παρουσιαστούν του χρόνου πιο ανταγωνιστικοί εντός

των τεσσάρων γραμμών.

Αυτή, όπως κατά καιρούς έχουν δηλώσει, είναι και η επιθυμία των διοικούντων του (σχεδόν μόνιμου) πρωταθλητή Ολυμπιακού. Και το δείχνουν και στις πράξεις οι «ερυθρόλευκοι», ενισχύοντας τα «πράσινα» ταμεία! Με ποιον τρόπο; Η νεοφερμένη εφημερίδα συμφερόντων του προέδρου της πειραϊκής ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη (φωτό), διαφημίζεται καθημερινά και σχεδόν ανά ώρα στο τηλεοπτικό κανάλι του δηλωμένου «εχθρού», ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζου.

Με τόσα χρήματα που... επενδύει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού για την προβολή της εφημερίδας του στον Σκάι δεν θα παραξένευε κανέναν αν ο μεταγραφικός προϋπολογισμός του Παναθηναϊκού για τη νέα περίοδο αυξανόταν κατακόρυφα. Αν συνεχίσει να προβάλλεται με τον ίδιο ρυθμό, δεν αποκλείεται σύντομα να σκάσει μεταγραφική «βόμβα» στη Λεωφόρο. Ωστόσο, στον Πειραιά μπορούν κάλλιστα να περηφανεύονται -για να μη θεωρηθεί μια χαμένη μάχη- ότι με δικές τους ενέργειες ενεργοποιήθηκε.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα