Ελένη Μενεγάκη: Η ανακοίνωση για την εκπομπή της και ο απολογισμός της τηλεοπτικής χρονιάς

Η Ελένη Μενεγάκη καλωσόρισε την Παρασκευή το μεσημέρι το τηλεοπτικό κοινό κάνοντας μια ανακοίνωση για την εκπομπή της αλλά και έναν γενικότερο απολογισμό.

Η γνωστή παρουσιάστρια ενημέρωσε τους τηλεθεατές της για το πρόγραμμα των γιορτών επισημαίνοντας πως θα βρίσκεται κοντά μας μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη ενώ θα επιστρέψει ξανά την Τρίτη μετά το Πάσχα.

Αν και οι απολογισμοί της τηλεοπτικής

χρονιάς είθισται να γίνονται όταν μια εκπομπή ρίχνει αυλαία, η Ελένη και η ομάδα της αποφάσισαν να εξωτερικεύσουν κάποιες σκέψεις τους.

«Μπράβο σε όλους μας! Μπράβο, που φτάσαμε στο Πάσχα, δέχομαι πολλά συγχαρητήρια… Εγώ αντέχω, αντέχω παιδιά…», είπε η γνωστή παρουσιάστρια ενώ ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος πήρε τον λόγο και πρόσθεσε: «Να αυτοεπαινεθούμε για την επιμονή και υπομονή μας, την αντοχή μας, το καλό μας κέφι εκεί που το κακό κέφι μας πλάκωνε». Τέλος η Ελένη συμπλήρωσε: «Και ευτυχώς όχι όλους μαζί, μεγάλη υπόθεση το εναλλάξ»!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Πέτρος Γαϊτάνος: Η αποκάλυψη για την απόπειρα αυτοκτονίας θαυμάστριας του και τα σχόλια στο Πρω1νό

Γρηγόρης Γκουντάρας-Ναταλί Κάκκαβα: Φωτογραφίζονται για πρώτη φορά με τα αγόρια τους

The post Ελένη Μενεγάκη: Η ανακοίνωση για την εκπομπή της και ο απολογισμός της τηλεοπτικής χρονιάς appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα