Ταράζει τα χωρισμένα παλικάρια

TV GOSSIPΤαράζει τα χωρισμένα παλικάριαΔευτέρα, Μάρτιος 26, 2018 - 17:15

❱❱ Η Τζένη Διαγούπη «εισβάλλει» στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 και φέρνει γέλιο και αναστάτωση

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Η μπριόζα και άκρως ταλαντούχα Τζένη Διαγούπη «εισβάλλει» στα επόμενα επεισόδια του επιτυχημένου σίριαλ του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» φέρνοντας τα πάνω κάτω στην ιστορία.

Μάλιστα, όπως λέει χαρακτηριστικά, η εμπειρία τού να συμμετάσχει στα γυρίσματα είναι

τόσο ωραία, που «κάποια στιγμή κόντεψα να κατουρηθώ πάνω μου από τα γέλια και σταματήσαμε το πλάνο»! Μιλώντας στην «Espresso», η Τζένη Διαγούπη αναφέρει ότι το να συνεργαστεί με τον δημιουργό της συγκεκριμένης παραγωγής, τον Βασίλη Θωμόπουλο, ήταν μια επιθυμία χρόνων, οπότε τώρα ήταν το σωστό timing! «Τα γυρίσματα συνεχίζονται και θα διαρκέσουν περισσότερο από έναν μήνα. Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία που ήθελα να ζήσω με τον Βασίλη Θωμόπουλο, οπότε μου έκανε αυτό το δώρο και θα υποδυθώ τη Φωτεινή».

«Κατάσκοπος»

Φτάνοντας στον ρόλο της, η ηθοποιός είναι... ποταμός! «Η Φωτεινή είναι μια “κατάσκοπος” που μπαίνει στο σπίτι των αντρών. Την έχει βάλει η Κατερίνα (Μ. Σολωμού) να παρακολουθεί τον πρώην σύζυγό της, τον Πέτρο (Μ. Αθανασίου). Αλλωστε, αυτή είναι και η δουλειά της, είναι οικιακή βοηθός. Απλώς μπαίνοντας για να δουλέψει στο σπίτι τώρα βοηθάει και τη φίλη της Κατερίνα. Η Φωτεινή είναι μια γυναίκα με πάθος, γλωσσού, αλλά κατά βάθος καλός άνθρωπος που αγαπάει τον κόσμο, ωστόσο θέλει να μαθαίνει και τα νέα όλων» μας λέει και προσθέτει ότι δεν προκύπτει κάτι ερωτικό στην τηλεοπτική της ζωή, όμως ο ρόλος της φέρνει ανατροπές. «Γίνονται διάφορα και στις ζωές των άλλων, αλλά και στης ίδιας, γι' αυτό και κάποια στιγμή σταματάει να δουλεύει στο σπίτι». Αυτό το guest... διαρκείας για την Τζένη είναι μια ευχάριστη συγκυρία, καθώς, μεταξύ άλλων, συνεργάζεται με ανθρώπους που έχει ξαναβρεθεί είτε τηλεοπτικά είτε στο θεατρικό σανίδι. «Εχω συνεργαστεί με τους περισσοτέρους, όπως με τη Μαριάννα Τουμασάτου και τον Μάριο Αθανασίου, που είμαστε μαζί φέτος στο θέατρο, με τον Νίκο Μουτσινά, με τον οποίο έχω συνεργαστεί για πολλά χρόνια, αλλά και με τη Βασιλική Ανδρίτσου και τη Μαρία Σολωμού, που έχουμε βρεθεί θεατρικά στο παρελθόν. Ετσι, όταν πας να κάνεις ένα guest σε ένα σίριαλ δεν χρειάζεσαι πολύ χρόνο για να ανακαλύψεις τους κώδικες επικοινωνίας, γιατί κάποιους ανθρώπους τούς ξέρεις».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, τα οποία είναι για... γέλια, με την καλή έννοια! «Το χιούμορ το βοηθάει πολύ και ο σκηνοθέτης της συγκεκριμένης δουλειάς, ο κ. Θωμόπουλος, ο οποίος προσπαθεί να αποφορτίζει κάθε στιγμή που οι αντοχές πέφτουν. Και αυτό γιατί όταν τα γυρίσματα είναι πολύωρα και ο καθένας μας έχει μια προσωπική και κοινωνική ζωή βεβαρημένη, τότε γίνονται πιο δύσκολα τα πράγματα. Αυτόν τον ρόλο, λοιπόν, τον έχει αναλάβει ο Βασίλης Θωμόπουλος, αλλά και όλοι οι συντελεστές».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα