Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 26/3

Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να φορέσεις το oversized T-shirt, είτε το έχεις από τα ’90s, από την εποχή του grunge, είτε το απέκτησες τα τελευταία χρόνια βλέποντάς το να το έχουν υιοθετούν στην καθημερινότητά τους όλες οι fashionistas, celebrities και bloggers. Ναι, χωρίς καμία αμφιβολία πρόκειται για ένα διαχρονικό κομμάτι, σούπερ ευκολοφόρετο σε loose γραμμή που μπορείτε να το συνδυάσετε με τα πάντα.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας, επιλέγοντας να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού την πρώτη

ηέρα της καινούργιας εβδομάδας με ένα total black σύνολο από την BSB που αποτελείται από ένα destroyed T-shirt σε oversized γραμμή, με χαλαρή λαιμόκοψη και ένα ψηλόμεσο σορτς που μοιάζει με φούστα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με καστόρινες mid boots, ψηλοτάκουνες και μυτερές, σε off white, από τον Tsaskiris Mallas και δερμάτινο τσόκερ με χρυσές λεπτομέρειες και ένα άσπρο διακοσμητικό ματάκι από την Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα διακριτικά μάτια, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και metallic χείλη, στο πιο hot χρώμα της Άνοιξης, το μοβ, χρησιμοποιώντας το Atomized Retro Matte Liquid Metallic κραγιόν της MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα σπαστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Δείτε παρακάτω 5+1 τέλειους τρόπους για να φορέσετε το oversized T-shirt.

Σαν φόρεμα με τα αθλητικά σου

Ή τα ψηλοτάκουνά σου πέδιλα

Με επίσης oversized ρούχα, όπως η Rihanna

Με το σκισμένο τζιν σου

Και τα σορτσάκια σου

Με σακάκι, αντικαθιστώντας το πουκάμισο για το πιο stylish office look

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 19-23/03

Keywords
Τυχαία Θέματα