Επιασαν τον 36χρονο «εγκέφαλο» των επιθέσεων στα Εξάρχεια

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕπιασαν τον 36χρονο «εγκέφαλο» των επιθέσεων στα ΕξάρχειαΔευτέρα, Μάρτιος 26, 2018 - 16:11

❱❱ Τον άνθρωπο που οργανώνει κάθε Σαββατοκύριακο τις επιθέσεις στις δυνάμεις των ΜΑΤ στα Εξάρχεια κατάφεραν να συλλάβουν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. σε παγίδα που του έστησαν κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Χαρ. Τρικούπη.

Πρόκειται για έναν 36χρονο γνωστό αντιεξουσιαστή, ο οποίος φέρεται ότι καθοδηγεί τις ομάδες των νεαρών

που εξαπολύουν σε μόνιμη βάση επιδρομές σε Πολυτεχνείο και Χαρ. Τρικούπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν πληροφορίες για τον οργανωτή των επιδρομών και κατέστρωσαν συγκεκριμένο σχέδιο για την παγίδευσή του. Επειδή περίμεναν νέες επιθέσεις στη διμοιρία που φρουρεί τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ το βράδυ του Σαββάτου, είχαν κρυφτεί σε κατάλληλα σημεία.

Τη στιγμή που εκδηλώθηκε η επίθεση με βόμβες μολότοφ εμφανίστηκαν από το πουθενά και κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον 36χρονο «εγκέφαλο». Ο 36χρονος, που είχε συλληφθεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν για επεισόδια, κρατήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στο μεταξύ, χθες τα ξημερώματα άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς αποτελούμενους από γκαζάκια και μπιτόνια βενζίνης σε οχήματα της Τροχαίας, που ήταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Δυτικής Αττικής στο Μενίδι. Από την ανάφλεξη υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές τρία υπηρεσιακά οχήματα και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να σβήσει η φωτιά.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα