Τι τρέχει με Ριάνα και Ντι Κάπριο

ΚΟΣΜΟΣΤι τρέχει με Ριάνα και Ντι ΚάπριοΔευτέρα, Ιανουάριος 12, 2015 - 16:23

Φουντώνουν οι φήμες ότι η σταρ της ποπ Ριάνα δεν έχει μάτια παρά για τον Λεονάρντο ντι Κάπριο. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός και η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος φέρεται ότι κάνουν πολύ στενή παρέα που ξεκίνησε από τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς,

τις οποίες αμφότεροι πέρασαν στην Καραϊβική, στο εξωτικό νησί Σεντ Μπαρθ. Εκτοτε οι δυο τους συναντιούνται κρυφά προς μεγάλη απογοήτευση των παπαράτσι που δεν έχουν ακόμη καταφέρει να τους φωτογραφήσουν μαζί. Σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή «Dish Nation», η οποία ασχολείται με νέα από τον χώρο του θεάματος, το ζευγάρι έχει έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα. Πιο ενθουσιώδης φέρεται ότι είναι η Ριάνα, η οποία -σύμφωνα με τον στενό φιλικό κύκλο της- λατρεύει τον Ντι Κάπριο τόσο πολύ, που τους έχει πει ότι έχει βάλει στόχο να γίνει το αγόρι της».

Η τραγουδίστρια έχει βάλει εδώ και πολύ καιρό στο μάτι τον σταρ του «Τιτανικού». Σε συνέντευξή που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό «Elle» τον Αύγουστο, η ερμηνεύτρια της μεγάλης επιτυχίας «Umbrella», όταν τη ρώτησαν για τα μότο που ακολουθεί στη ζωή της, είπε χαρακτηριστικά: «Αποφύγετε τα προφανή. Είναι μια φράση που ανήκει στον Λεονάρντο ντι Κάπριο» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, δηλώνοντας στην ουσία ότι τον θεωρεί πρότυπο. Η 26χρονη τραγουδίστρια και ο 40χρονος ηθοποιός, αγαπημένος του σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορσέζε, προφανώς είχαν πολύ χρόνο να αναλύσουν τη φιλοσοφία τους για τη ζωή στο νησί με τις λευκές αμμουδιές.

Ομως, ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Ο Λύκος της Wall Street», ο οποίος θεωρείται από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές στη Μέκκα του κινηματογράφου, προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια ή να διατηρήσει τη φήμη του κατακτητή μοντέλων, στο Σεντ Μπαρθ περιβαλλόταν από πανέμορφα μοντέλα, τα οποία είχε προσκαλέσει σε πάρτι στο γιοτ του. Αλλωστε, στις κατακτήσεις του Ντι Κάπριο συγκαταλέγονται πολύ διάσημα μοντέλα, ανάμεσά τους η Ζιζέλ Μπούντχεν, η Μπαρ Ρεφαέλι και η Μπλέικ Λάιβλι. Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο έχει χωρίσει πρόσφατα από το 22χρονο μοντέλο Τόνι Γκαρν από τη Γερμανία, με την οποία είχε σχέση που τη μία ήταν στα πάνω της και την άλλη στα κάτω της, ενώ και η Ριάνα το διάστημα αυτό δεν βρίσκεται σε σχέση.

Κάτια Γιαπαλάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα