Συνεχίζονται οι καταιγίδες, έρχονται χαλάζι και θύελλες

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣυνεχίζονται οι καταιγίδες, έρχονται χαλάζι και θύελλεςΠαρασκευή, Ιούλιος 27, 2018 - 15:15

❱❱ Οι βροχές και οι καταιγίδες που εκδηλώνονται από την αρχή της εβδομάδας σε πολλές περιοχές της χώρας -σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία- θα συνεχιστούν και σήμερα.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι αρκετά ισχυρές και να συνοδεύονται ακόμα και από χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους.

Συγκεκριμένα, σήμερα τα έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν κυρίως στα ηπειρωτικά της χώρας το μεσημέρι και το απόγευμα και πιθανότατα στις Σποράδες

και το Βόρειο Αιγαίο. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, σήμερα θα βρέξει και στην Αττική.

Βελτίωση το βράδυ

Αρχικά θα εκδηλωθούν νεφώσεις, οι οποίες γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι το απόγευμα, οι οποίες πιθανότατα πρόσκαιρα θα είναι τοπικά ισχυρές, ενώ ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν 3-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς. Ανάλογο θα είναι το σκηνικό του καιρού και στη συμπρωτεύουσα, με βροχές και καταιγίδες που θα αρχίσουν να πέφτουν από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και πρόσκαιρα στον Θερμαϊκό τις πρωινές ώρες βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ, ενώ το θερμόμετρο θα δείξει από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνεχίζονται,synechizontai