H Κλος βάζει πλώρη για τον Λευκό Οίκο

ΚΟΣΜΟΣH Κλος βάζει πλώρη για τον Λευκό ΟίκοΠέμπτη, Ιούλιος 26, 2018 - 17:55

❱❱ Από τις πασαρέλες της Victoria's Secret... στον Λευκό Οίκο ετοιμάζεται να βρεθεί η Κάρλι Κλος μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον Τζόσουα Κούσνερ.

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω πόσο σ' αγαπώ. Ανυπομονώ για το για πάντα μαζί. Ενα εκατομμύριο φορές, ναι» έγραψε στο twitter το διάσημο μοντέλο, λίγη ώρα μετά την πρόταση γάμου που

της έκανε ο αγαπημένος της στη διάρκεια ρομαντικού Σαββατοκύριακου στη Νέα Υόρκη. Ο Τζόσουα Κούσνερ είναι αδελφός του Τζάρεντ Κούσνερ, συζύγου της Ιβάνκα Τραμπ και στενού συμβούλου του Ντόναλντ Τραμπ, γι' αυτό και η «πρώτη κόρη» ήταν από τους πρώτους που έστειλαν στο ζευγάρι τα συγχαρητήριά τους για το επόμενο βήμα στη σχέση τους. «Είμαι τόσο, μα τόσο χαρούμενη για εσάς. Αισθάνομαι ευλογημένη που θα γίνεις αδελφή μου. Ανυπομονώ για τις δεκαετίες ευτυχισμένων αναμνήσεων που θα δημιουργήσουμε μαζί, ως οικογένεια» έγραψε χαρακτηριστικά η Ιβάνκα, ανοίγοντάς της διάπλατα της πόρτες της προεδρικής κατοικίας. Η φωτογραφία, ωστόσο, του μονόπετρου ήρθε αργότερα από το Πεκίνο, όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες η Κλος για τις ανάγκες φωτογράφισης. Το ζευγάρι γνωστοποίησε τη σχέση του τον Νοέμβριο του 2012, πέντε μήνες μετά τη γνωριμία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα