Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 27 Ιουλίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 27 ΙουλίουΠαρασκευή, Ιούλιος 27, 2018 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα επαγγελματικά σας σχέδιά και μη βιάζεστε να τα ολοκληρώσετε. Θα κερδίσετε πολύ περισσότερα αν συνεργαστείτε με τους άλλους, παρά παλεύοντας μόνοι σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποιήστε τα ενδιαφέροντά σας στον επαγγελματικό τομέα, για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας, δίνοντας όμως προτεραιότητα στις συναισθηματικές σας ανάγκες, ακόμα και αν δεν μπορέσετε να τις καλύψετε όλες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τώρα που κάποιοι θα δοκιμάσουν την υπομονή και τις αντοχές σας, χρειάζεται να προστατέψετε τα

κεκτημένα σας και να αποδείξετε την πείρα και την ωριμότητα που έχετε κερδίσει. Μη βασίζεστε σε λόγια που ακούτε, όσα κι αν σας τάζουν, αν δεν βλέπετε πράξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δημιουργήστε ένα καλό υπόβαθρο στον οικονομικό τομέα, όσο και αν σας αγχώνει ή σας κουράζει η καθημερινότητα, γιατί δεν θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις. Απλώς μείνετε ψύχραιμοι.

ΛΕΩΝ: Οι φίλοι και οι γνωστοί σας θα γίνουν ακόμα περισσότεροι, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα και να ανανεώσετε τα ενδιαφέροντά σας, ακόμα και στον εργασιακό χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε με αισιοδοξία τη ζωή που έχετε και αυτή που ανοίγεται μπροστά σας, και μην έχετε μονίμως την τάση να δραματοποιείτε τις αναποδιές και να τις μεγεθύνετε. Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα μια επαγγελματική κρίση που θα σας δώσει δυνατότητες επέκτασης.

ΖΥΓΟΣ: Αξιόλογοι φίλοι και συνεργάτες σας θα εμφανιστούν σε στιγμή ανάγκης, γι' αυτό φροντίστε να ερευνήσετε τις πνευματικές σας ιδιότητες και να αξιοποιήσετε τα χρήματά σας. Εξοικονομήστε χρόνο για τον εαυτό σας και θα νιώσετε καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη γοητεία, την πειθώ και την επιχειρηματολογία σας, χωρίς να μπερδεύετε τους άλλους, μια και σε κάθε εμπόδιο θα παρουσιάζεται ο από μηχανής θεός για να σας βοηθήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βαδίστε προσεκτικά και αργά, προετοιμάζοντας το έδαφος, γιατί δεν είναι η κατάλληλη μέρα να τα παίξετε όλα για όλα, ούτε οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές. Δραστηριοποιηθείτε και μην αφήνετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα πρέπει να προσπαθήσετε για καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας, όσο δύσκολο και αν είναι, γιατί οι κριτές μπορεί να είναι αυστηροί μαζί σας, όμως τα έπαθλα είναι αξιόλογα. Μη ρισκάρετε τα πάντα μόνο και μόνο επειδή σας πιάνει υπέρμετρος ενθουσιασμός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε αυτοπειθαρχία κρατώντας μια σταθερή στάση και μην αμφιταλαντεύεστε, έχοντας ως πρότυπο τη νοοτροπία του νικητή και του πετυχημένου. Αντί να παραβλέπετε τις προσωπικές σας ανάγκες, προτιμήστε να τις διασφαλίσετε.

ΙΧΘΥΣ: Κινηθείτε ευέλικτα για να διορθώσετε έγκαιρα τα λάθη που κάνατε και βρείτε συμβιβαστικές λύσεις για να διευθετήσετε τα θέματά σας, μια και οι μάχες δεν σας συμφέρουν. Οταν οι άλλοι ζητούν μόνο πράξεις, μην είστε υπερβολικοί στις εκδηλώσεις αγάπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα