Συναυλία αγάπης για το «μπαγλαμαδάκι» της Αθηναϊκής Κομπανίας Χρήστο Κανελλόπουλο

SHOWBIZΣυναυλία αγάπης για το «μπαγλαμαδάκι» της Αθηναϊκής Κομπανίας Χρήστο ΚανελλόπουλοΠαρασκευή, Μάρτιος 16, 2018 - 22:52

❱❱ Τα έσοδα θα διατεθούν για την αποθεραπεία του μετά το εγκεφαλικό που υπέστη πάνω στην πίστα

Συναυλία συμπαράστασης για να σταθεί και πάλι στα πόδια του ο Χρήστος Κανελλόπουλος. Ο δεξιοτέχνης τραγουδιστής και μουσικός, γνωστός και ως το «μπαγλαμαδάκι» της Αθηναϊκής Κομπανίας, νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης, ύστερα από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη, μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα,

πάνω στην πίστα.

Με αγάπη, θαυμασμό και σεβασμό στο πρόσωπο του ανήμπορου σήμερα συναδέλφου της, η γνωστή τραγουδίστρια Ερωφίλη ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει μια συναυλία αγάπης, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την αποθεραπεία του.

Η εκδήλωση, με τη συμμετοχή των Νίκου Ζιώγαλα, Δημήτρη Κανέλλου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Χριστίνας Μαραγκόζη, Αναστασίας Μουτσάτσου και της Αθηναϊκής Κομπανίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα, που παραχωρήθηκε από τον επιχειρηματία Κώστα Τζάλλα αφιλοκερδώς.

«Ο μπαμπάς μου είναι γενναίος άντρας, όμως στα 67 του καλείται να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Να μάθει από την αρχή να περπατάει, να μιλάει, να τρώει, να αυτοεξυπηρετείται. Δυστυχώς, όμως, τα οικονομικά μας είναι σχεδόν μηδαμινά» είπε συγκινημένη στην «Espresso» η κόρη του τραγουδιστή Δάφνη και συνέχισε: «Ενα μεγάλο “ευχαριστώ” στην Ερωφίλη και σε όλους όσοι θα λάβουν μέρος στη συναυλία, καθώς και στη Γιώτα Νέγκα και στον Παντελή Θαλασσινό, που κατέθεσαν χρήματα για τον πατέρα μου».

Σόλο καριέρα

Ο Χρήστος Κανελλόπουλος, ο οποίος συνεργάστηκε με σημαντικούς ερμηνευτές, όπως η Χάρις Αλεξίου, η Ελένη Βιτάλη, ο Γιώργος Ζαμπέτας, μετά την αποχώρησή του από την κομπανία, έκανε σόλο καριέρα. Το βράδυ της 26ης Δεκεμβρίου έπεσε λιπόθυμος στην πίστα αναστατώνοντας θαμώνες και προσωπικό. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου οι γιατροί διέγνωσαν βαρύ εγκεφαλικό. Υστερα από ενάμιση μήνα νοσηλείας μεταφέρθηκε σε δημόσιο κέντρο αποθεραπείας, όπου και θα παραμείνει για καιρό.

«Η οικογένεια είναι σε απόγνωση και η έκκληση της Δάφνης για βοήθεια πραγματικά με σόκαρε. Είναι πολλοί οι αφανείς ήρωες που βοήθησαν στη διοργάνωση της συναυλίας και τους ευχαριστώ πολύ. Οσοι επιθυμούν να καταθέσουν χρήματα για τον Χρήστο μπορούν να απευθυνθούν στον σύλλογο τραγουδιστών “Ερατώ”, όπου έχει ανοιχτεί τραπεζικός λογαριασμός» είπε στην «Espresso» η Ερωφίλη, η οποία επίσης θα συμμετάσχει στη συναυλία.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα