Απέκτησαν ομορφιά και λάμψη χάρη στα... πέη!

ΚΟΣΜΟΣΑπέκτησαν ομορφιά και λάμψη χάρη στα... πέη!Παρασκευή, Μάρτιος 16, 2018 - 21:04

❱❱Τι δουλειά έχει το πρόσωπο της Κέιτ Μπλάνσετ και της Σάντρα Μπούλοκ με τα πέη μωρών από την Κορέα;

Κι όμως έχουν, όπως παραδέχτηκε η ίδια η Μπλάνσετ! Η 48χρονη ηθοποιός, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας ταινίας «Ocean's 8», σε συνέντευξή της στην αυστραλιανή «Vogue» αποκάλυψε ότι μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά της δοκίμασε περιποίηση ομορφιάς που βασίζεται στα βλαστοκύτταρα που αφαιρούνται από την ακροποσθία μωρών, το τμήμα δηλαδή του δέρματος που καλύπτει τη βάλανο του πέους.

«Η Σάντι Μπούλοκ

κι εγώ επισκεφτήκαμε μία αισθητικό στη Νέα Υόρκη, την Τζόρτζια Λουίζ, η οποία κάνει μια θεραπεία που είναι γνωστή ως περιποίηση προσώπου με πέος. Είναι κάτι - βασικά δεν ξέρω τι είναι ή αν τη λένε έτσι επειδή μυρίζει κάπως σαν σπέρμα... Εχει ένα ένζυμο μέσα για το οποίο η Σάντι την αποκαλεί θεραπεία με πέος» είπε εμφανώς μπερδεμένη γι' αυτό που έβαλε στο πρόσωπό της η Μπλάνσετ.

Η αισθητικός, ωστόσο, εξηγεί στην Daily Mail Online ότι η θεραπεία έχει αυτή τη μάλλον σοκαριστική ονομασία επειδή χρησιμοποιεί βλαστοκύτταρα από την ακροποσθία μωρών. Τα βλαστοκύτταρα αυτά εγχύονται στην επιδερμίδα με ειδική μέθοδο σάρωσης του δέρματος με μικροακίδες για να ενεργοποιεί τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα