Συλλήψεις για τον άτυχο 63χρονο που βρέθηκε νερκός σε καταψύκτη

13:28 6/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΣυλλήψεις για τον άτυχο 63χρονο που βρέθηκε νερκός σε καταψύκτηΔευτέρα, Ιούνιος 6, 2016 - 13:27

Το παζλ της φρίκης, με την ανθρωποκτονία του 63χρονου ναυτικού στην Καλλιθέα, του οποίου το πτώμα είχε βρεθεί μέσα στον καταψύκτη του σπιτιού της πρώην συζύγου του στις 12 Ιανουαρίου, έχει συνθέσει πλήρως το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που αποδίδει τη δολοφονία στη 49χρονη Βουλγάρα, η οποία διαμένει μόνιμα πια στην πατρίδα της.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη

μια 26χρονη συμπατριώτισσά της, που κατηγορείται για αυτουργία στο έγκλημα, καθώς φέρεται ότι ήταν ο άνθρωπος που εξασφάλισε στη 49χρονη τη βοήθεια τριών Ρουμάνων κακοποιών για να βγάλει από τη μέση τον άτυχο 63χρονο και να τοποθετήσει το πτώμα του στον καταψύκτη. Ηδη έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για τη 49χρονη και έναν 29χρονο Ρουμάνο, ενώ οι άλλοι δύο ομοεθνείς συνεργοί τους παραμένουν άγνωστοι στις Αρχές.

Στόχος της σατανικής Βουλγάρας ήταν να βάλει στο χέρι πάνω από 200.000 ευρώ που υπήρχαν σε έναν τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο είχε ανοίξει ο πατέρας του θύματος για τον εγγονό του, τον γιο που είχε αποκτήσει ο πρώην ναυτικός με τη 49χρονη, προτού εμφανιστούν προβλήματα στον έγγαμο βίο τους. Οταν χώρισαν, η αλλοδαπή είχε πάρει τον γιο της και είχαν φύγει για τη Βουλγαρία, σε μια προσπάθεια να εκβιάσει τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος λάτρευε τον γιο του.

Επειτα από πολύμηνες δικαστικές περιπέτειες, ο 63χρονος κατάφερε να φέρει μητέρα και παιδί πίσω στην Ελλάδα, προκειμένου να έχει επαφή με τον γιο του, με δικαστική απόφαση. Αυτή ήταν η αιτία που η σατανική γυναίκα συνέλαβε το σχέδιο της δολοφονίας του. Μάλιστα, για να κρύψει τα ίχνη της, αγόρασε έναν μεγάλο καταψύκτη, με σκοπό να τοποθετήσει εκεί το πτώμα του πρώην άνδρα της. Ετσι, το φρικτό έγκλημα θα έμενε κρυφό, δίνοντας στην ίδια το χρονικό περιθώριο να ξαφρίσει τον λογαριασμό με τα χιλιάδες ευρώ και να διαφύγει.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

Οι τρεις Ρουμάνοι συνεργοί

Ηταν αρχές Ιανουαρίου του 2015, όταν η 49χρονη έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό της, αφού πρώτα η 29χρονη συμπατριώτισσά της είχε βρει τρεις Ρουμάνους, που θα τους βοηθούσαν -με το αζημίωτο- στο έγκλημα. Οταν ήταν όλα έτοιμα, η αδίστακτη Βουλγάρα κάλεσε στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα τον ανυποψίαστο πρώην σύζυγό της, τάχα για να συζητήσουν για την πορεία τις σχέσης τους, αλλά και για να δώσει στον γιο του δώρα για την Πρωτοχρονιά.

Στο σπίτι είχαν στήσει καρτέρι στον ανυποψίαστο άνδρα η ίδια, η 29χρονη φίλη της και οι τρεις Ρουμάνοι. Του έδωσαν να πιει ένα ποτό, στο οποίο είχαν ρίξει υπνωτικά χάπια, όμως ο πρώην ναυτικός φαίνεται πως κατάλαβε ότι θα τον σκοτώσουν και προσπάθησε να αντιδράσει, με συνέπεια ένας από τους κακοποιούς να τον χτυπήσει στο κεφάλι με ένα ρόπαλο. Στη συνέχεια, τοποθέτησαν το πτώμα στον καταψύκτη, αφού πρώτα το πακετάρισαν με νάιλον συσκευασίες και το έδεσαν με μονωτικές ταινίες. Οπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής όταν ανακαλύφθηκε το πτώμα, έναν χρόνο μετά την δολοφονία, ο θάνατος του άτυχου 63χρονου ήταν ασφυκτικός και επήλθε από τον εγκλεισμό του στον καταψύκτη!

Keywords
Τυχαία Θέματα