Αλληλομαχαιρώματα για τη ληστεία

12:48 6/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΑλληλομαχαιρώματα για τη ληστείαΔευτέρα, Ιούνιος 6, 2016 - 12:48

«Καρφώματα» ανάμεσα στους κατηγορουμένους για την αιματηρή επίθεση στον Πάνο Καλλίτση και στη σύζυγό του

Την ώρα που οι τρεις συλληφθέντες της αιματηρής επίθεσης στον κομμωτή των VIPs Πάνο Καλλίτση πετούν το «μπαλάκι» των ευθυνών ο ένας στον άλλο, αρχίζει να ξεκαθαρίζει σιγά σιγά το τοπίο σχετικά με το ποιοι εισέβαλαν στο γκαράζ της πολυτελούς κατοικίας στον Λυκαβηττό στις 30 Ιανουαρίου.

Σε αυτό συνέβαλαν οι καταθέσεις του hairstylist και της συζύγου του Ελενας

Χριστοπούλου, οι οποίοι φέρεται ότι αναγνώρισαν δύο από τους κακοποιούς που άνοιξαν πυρ εναντίον τους!



Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι προσήλθε το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, προκειμένου να αναγνωρίσει αυτούς που πυροβόλησαν και τραυμάτισαν σοβαρά στο στήθος και στα πόδια τον γνωστό κομμωτή και make up artist. Καθώς οι δράστες φορούσαν κουκούλες το βράδυ που έγινε η επίθεση, το ζευγάρι αναγνώρισε από τον σωματότυπο και τις κινήσεις τον 42χρονο σεσημασμένο ληστή χρηματαποστολών (στον οποίο είχε χορηγηθεί τακτική άδεια 11 ημερών από τις Φυλακές Αγιάς Χανίων), καθώς και τον 34χρονο Ιρακινό, ως τα άτομα που εισέβαλαν στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας με σκοπό τη ληστεία.

Καταθέσεις

Την ίδια ώρα, οι τρεις φερόμενοι δράστες (μεταξύ αυτών και ο 29χρονος ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ) προσπαθούν να τα φορτώσουν ο ένας στον άλλο. Στις καταθέσεις που έδωσαν στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και στις οποίες φέρεται ότι περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια το σκηνικό της επίθεσης έξω από το σπίτι του γνωστού hairstylist, προσπάθησαν να αποποιηθούν την ευθύνη για τους πυροβολισμούς που τραυμάτισαν τον 42χρονο Πάνο Καλλίτση, ρίχνοντας το... μπαλάκι ο ένας στον άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι συμμετείχε στην αιματηρή ληστεία υποστηρίζει στην κατάθεσή του ότι απλώς παρακολούθησε το ζευγάρι από το κομμωτήριό του μέχρι το σπίτι στον Λυκαβηττό και ειδοποίησε τους δύο συνεργούς του. Οι ευθύνες όλων θα αποδοθούν από τον ανακριτή, στον οποίο αναμένεται να οδηγηθούν αύριο το μεσημέρι για να απολογηθούν για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Στο μεταξύ, ο ίδιος ο γνωστός κομμωτής πληροφορήθηκε με μεγάλη ικανοποίηση ότι εξιχνιάστηκε η αιματηρή ληστεία που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή και δήλωσε ότι νιώθει απερίγραπτη χαρά και τρομερή ανακούφιση: «Οταν μας πήραν και μας ανακοίνωσαν ότι έχουν κάνει τις συλλήψεις, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Είμαι χαρούμενος και νιώθω δυνατός. Αυτό το βράδυ δεν νομίζω να το ξεχάσω ποτέ...» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι ήταν ιδιαίτερα σκληρή η εμπειρία που έζησε στην Ασφάλεια, όταν κλήθηκε να αναγνωρίσει τους ανθρώπους που πάτησαν τη σκανδάλη και πυροβόλησαν εναντίον του: «Είναι σκληρό να έρχεσαι αντιμέτωπος με αυτόν που σε έχει "δολοφονήσει". Ευτυχώς πήγαν όλα καλά...» ανέφερε, ενώ, σχολιάζοντας τη σύλληψη του 29χρονου ειδικού φρουρού, τόνισε ότι δεν μπορείς να κρίνεις ολόκληρη την υπηρεσία από έναν σκάρτο αστυνομικό.

Διαβάστε επίσης:

►Ντόλτσε βίτα για τον29χρονο αστυνομικό!

Keywords
Τυχαία Θέματα