«Βόμβα» του Mr Zougla για υπόθεση διαπλοκής

11:21 6/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Βόμβα» του Mr Zougla για υπόθεση διαπλοκήςΔευτέρα, Ιούνιος 6, 2016 - 11:20

Φωτιά πήρε χθες το twitter έπειτα από ανάρτηση-βόμβα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε ότι θα προβεί σήμερα σε μια πολύ σοβαρή αποκάλυψη για υπόθεση διαπλοκής. Η ανάρτηση-γρίφος που αρχικά δημοσίευσε ανέφερε τα εξής: «Ο εκδότης πολύ πρώτης εφημερίδας μεταφέρει το περιεχόμενο συναλλαγής στο σπίτι κορυφαίου επιχειρηματία, για λογαριασμό κορυφαίου πολιτικού. Η συνέχεια επί της οθόνης του zougla.gr

τη Δευτέρα, που λένε και στον κινηματογράφο...».

Οπως ήταν λογικό, η ανάρτηση προκάλεσε αστραπιαία έντονες συζητήσεις και ταραχή σε πολιτικά πρόσωπα, που άρχισαν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Οταν ένας χρήστης του twitter προκάλεσε τον κ. Τριανταφυλλόπουλο να πει ονόματα, ο δημοσιογράφος απάντησε ότι θα αναφερθεί στην υπόθεση «με όνομα, διεύθυνση και... τηλέφωνο»!

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ο δημοσιογράφος επανήλθε και με κείμενό του αποκάλυψε ότι πρωταγωνιστές των αποκαλύψεών του είναι «ένας εφοπλιστής βεληνεκούς και ένας εκδότης μεγάλης εφημερίδας», συμπληρώνοντας ότι οι δυο τους «εμπλέκουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα». Οσο για το τι θα ακολουθήσει, έγραψε: «Αποκαλυπτικοί διάλογοι, με μεταφορές πακέτων στα γραφεία και στο σπίτι του εφοπλιστή». Εν αναμονή των αποκαλύψεων, λοιπόν, που ενδεχομένως να φέρουν σοβαρές εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα