Στροφές από Δουκάκη και live της Βίσση

SHOWBIZΣτροφές από Δουκάκη και live της ΒίσσηΔευτέρα, Ιούνιος 30, 2014 - 18:30

Με την Γκλόρια Γκέινορ και την Αννα Βίσση να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στη σκηνή και την Ολυμπία Δουκάκης να χορεύει ζεϊμπέκικο την ώρα που τραγουδούσε η «απόλυτη» σταρ πραγματοποιήθηκε στη Νέα

Υόρκη και στο «The Scholastic theater» η εκδήλωση των παιδικών εκδόσεων Loukoumi and Friends και του δημιουργού τους Νικ Κατσώρης. Η σχέση του Ελληνα ομογενούς με την Αννα Βίσση είναι γνωστή, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που η τραγουδίστρια στο πλαίσιο των επαγγελματικών υποχρεώσεών της στην Αμερική τον επισκέφτηκε και συνεργάστηκε μαζί του, καθώς τόσο εκείνη όσο και η κόρη της Σοφία έχουν χαρίσει τις φωνές τους σε χαρακτήρες παλαιότερων βιβλίων του. Αυτή τη φορά όμως η perfomer κλήθηκε να κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα, να διασκεδάσει τους καλεσμένους της βραδιάς, που μαζί με τα παιδιά τους παρακολούθησαν ένα άκρως ελληνικό γλέντι, με την ίδια να απογειώνει σε κάθε ερμηνεία της τη διασκέδαση.

Μάλιστα η Αννα, που πρόσφατα έγινε και γιαγιά, κάλεσε όλους τους μικρούς φίλους της επί σκηνής να χορέψουν και να τραγουδήσουν μαζί της. Τα παιδιά όμως έμειναν στο σανίδι και για χάρη της βραβευμένης με Οσκαρ ηθοποιού Ολυμπίας Δουκάκη, η οποία τους διάβασε κεφάλαια από το νέο βιβλίο του Νικ Κατσώρης. Κύριος στόχος της βραδιάς ήταν η παρουσίαση του νέου καρτούν της σειράς, με τίτλο «Loukoumi and the Schoolyard Bully», που αφορά μια ιστορία που περνάει τα δικά της χρήσιμα μηνύματα για το φαινόμενο του bullying, το οποίο έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια μάστιγα με τραγικά -πολλές φορές- αποτελέσματα. Αυτή τη φορά η αγαπημένη Νία Βαρντάλος και ο Μόργκαν Φρίμαν δάνεισαν τις φωνές τους στους χαρακτήρες της ιστορίας. Με τους μικρούς φίλους και θαυμαστές της διασκέδασε και η γλυκιά Καλομοίρα, η οποία τίμησε τη βραδιά με την παρουσία της, ενώ τραγούδησε γνωστά παιδικά κομμάτια, αλλά και ελληνικές επιτυχίες. Στην παρέα ήταν και ο ομογενής τραγουδιστής Κωνσταντίνος Μαρούλης.

Θάνος Μακρογαμβράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα