Ανδρες με πουδραρισμένες θηλές, ρόλεϊ στα μαλλιά και... κονσίλερ!

SHOWBIZΑνδρες με πουδραρισμένες θηλές, ρόλεϊ στα μαλλιά και... κονσίλερ!Δευτέρα, Ιούνιος 30, 2014 - 18:15

Πουδράρισμα των θηλών, ρόλεϊ στα μαλλιά και κονσίλερ στα μάτια είναι μερικά μόνο από τα στάδια της προετοιμασίας στα παρασκήνια των μεγάλων επιδείξεων μόδας που διοργανώνουν οίκοι όπως ο Versace.

Αυτά τα απαραίτητα για την άψογη εμφάνιση βήματα όμως ξενίζουν, όταν βλέπει κανείς να γίνονται όχι σε γυναίκες αλλά σε άντρες μοντέλα. Τα τελευταία, παρά

τη διαφορά του φύλου που συνεπάγεται πολύ πιο «σπαρτιάτικη» κούρα ομορφιάς, υπομένουν αγόγγυστα τους μακιγιέρ που ταμπονάρουν για ώρες τα αποτριχωμένα πόδια τους για να μη γυαλίζουν. Επειδή δε αυτή η διαδικασία είναι πια ρουτίνα, τα μοντέλα που συμμετείχαν στην Εβδομάδα Ανδρικής Μόδας του Μιλάνου και συγκεκριμένα στην επίδειξη του οίκου Versace φρόντισαν να το διασκεδάσουν απαθανατίζοντας τις διαδικασίες της προετοιμασίας τους για την πασαρέλα σε selfies που αποκαλύπτουν όλες τις άχαρες περιποιήσεις και όλα εκείνα τα αταίριαστα για άντρα αξεσουάρ που επιστρατεύουν οι ειδικοί.

Ενδεικτική είναι η στιγμή που μια μακιγιέζ περνάει με μικρό πινέλο μέικ απ το στήθος ενός μοντέλου, στο κεφάλι του οποίου υπάρχουν ένα σωρό κίτρινα και γαλάζια τσιμπιδάκια. Το ύφος των περισσοτέρων όταν μπορούν να χαλαρώσουν το πρόσωπο τους για να μη χαλάσουν το μακιγιάζ δείχνει μια αμηχανία που προσπαθούν να την καλύψουν άλλοτε με σκανδαλιάρικες γκριμάτσες και άλλοτε με προετοιμασία του αγέρωχου βλέμματος που πρέπει να πάρουν, όταν φορέσουν το ρούχο και ανέβουν στην πασαρέλα.

Πράγματι, φορώντας τις ρωμαϊκής έμπνευσης δημιουργίες της Ντονατέλα Βερσάτσε ήταν μεταμορφωμένοι και τα αγόρια που έπαιζαν με τα κινητά τους είχαν μεταμορφωθεί σε ημίθεους.

Keywords
Τυχαία Θέματα